Apple ruošiasi šiandieniniam iPhone renginiui

Temos: Apple, iPhone

Dar neprasidėjus darbo dienai Cupertino, Apple jau pradėjo paruošiamuosius darbus naujojo iPhone renginiui.

Likus mažiau nei keturioms valandoms iki Apple iPhone renginio Apple Store internetinė parduotuvė pasitinka savo „We’ll be back“ paveikslėliu reiškiančiu, kad ten vykdomi pakeitimai. Apple taip pat atnaujino iTunesRadio[1] pasirinktų kanalų sąrašą - matyt ruošdamasi demonstracijai.

Šiandien milijonai žmonių visame pasaulyje seks Apple naujojo iPhone renginį. Naujiems iPhone skirtas Apple renginys prasidės 20:00 Lietuvos laiku.

Tikimasi, kad Apple šio renginio metu praneš ne apie vieną, kaip įprastai, bet apie bent jau porą iPhone modelių: senokai gandų nešiojamus iPhone 5S, kurio vienas modelis turėtų būti auksinis/šampaninis tikėtina su su 128GB disko talpa ir pigesni,kelių spalvų modeliai iPhone 5C.

Nėra aišku, ir kol kas, matyt, tik Tim Cook žino ar iOS 7 bus galima atsisiųsti iš karto ar po kelių dienų ar naujoji iOS versija taps prieinama visiems kartu su naujaisiais iPhone modeliais (manoma rugsėjo 20 dieną.)

Kaip ten bebūtų, greitai visi iPhone gandai bus išsklaidyti ir mes sužinosime tiesą ir galėsime džiūgauti dėl pateisintų ar nuliūsti dėl nepateisintų lūkesčių. Nors gandai ir įvairios užuominos plaukia iki šiol. Prancūzų svetainė NWE šiandien neva gavo patvirtinimą, kad naujasis iPhone iš tikro turės „Touch ID“ - pirštų atspaudų jutiklį įmontuotą iPhone „Home“ mygtuke.

Tikėtina, kad Apple renginį transliuos gyvai ir iPhone pristatymą bus galima stebėti per Apple TV ar Safari naršyklę, taip kaip tai buvo galima daryti paskutinio WWDC metu. Tačiau iki šiol Apple nėra pranešusi apie tokią galimybę, bet tikėkimės, kad ji bus. Apie galimybę stebėti WWDC konferenciją gyvai Apple pranešė likus vos kelioms valandoms iki renginio pradžios.

Alternatyvi vieta, kur žadama gyvai pateikti Apple iPhone renginį yra WCPO.

Jei Apple praneš apie galimybę stebėti iPhone renginį gyvai jos kanalais - pranešiu apie tai Twitter’yje


  1. iTunes Radio paslauga bus prieinama visiems iOS vartotojams bei per iTunes ir Apple TV. iTunes Radio, kas 15 minučių transliuos reklamą, bet iTunes Match prenumeratoriai galės muzikos klausytis be reklaminių pauzių.  ↩

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 4 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Kiek teko domėtis, 99% gandų šaltinių tvirtina, kad iOS 7 laisvai parsisiųsime tik rugsėjo 20.

  2. Kiek supratau, kad šia nakti leis visiems parsisiųsti :) tai mums greičiausiai jau rytoj bus galima.

  3. O dabar kaip matau, kad rugsėjo 18d. paleis..

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų