Samsung vėl svaigsta

Tema: Samsung

Samsung išleido naują Galaxy S4 reklamą, kurioje Pietų Korėjos kompanija eilinį kartą kompleksuoja dėl iPhone, leisdama milijonus reklaminiams siužetams iš savo neišsipildžiusių svajonių skrynelės bei akivaizdžiai demonstruodama vieną savo pagrindinių bruožų - kūribingumo stoką.

Yra du dalykai, kuriuos Samsung stengiasi įrodyti šioje reklamoje: kad Galaxy S4 geresnis ir, kad iPhone vartotojai mėgsta imbierinį alų.

Naujojoje reklamoje Samsung juokiasi iš iPhone „paprastumo“, demonstruodama „unikalias“ Galaxy S4 galimybes ir vieno skrydžio metu Apple faną paverčia Samsung fanu (turėtų būti katastrofinis skrydis ir kur kas realiau atrodytų teroristas grasinantis iPhone fanui susprogdinti lėktuvą, jei anas nepradės naudoti Androidinio telefono). Reklamos metu demonstruojama abejotino naudingumo Galaxy S4 funkcija, kai rodomas vaizdo klipas sustabdomas nusukus žvilgsnį nuo telefono ekrano. Gerai kad muzika nesustoja groti nusukus ausį į šoną.

Iš tiesų reklama neparodo, kad Galaxy S4 geresnis už iPhone. Vietoje to ji labiau akcentuoja, kad iPhone vartotojai yra tokie, kokiais jūs nenorėtumėte būti.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų