Samsung ir HTC pajamos mažesnės nei tikėtasi

Tema: Statistika

Dviejų didžiausių, Apple konkurentų, mobiliųjų telefonų rinkoje, Samsung ir HTC antrojo metų ketvirčio pajamos mažesnės nei tikėtasi.

Samsung ir HTC paskelbė savo preliminarius 2-ojo metų ketvirčio finansinius rezultatus. Pirmą vietą JAV užimanti mobiliųjų telefonų gamintoja - Apple savo 3-io fiskalinių metų ketvirčio rezultatus paskelbs liepos 23 dieną.

Samsung, užimanti JAV antrąją vietą mobiliųjų telefonų rinkoje, paskelbė, kad tikėtinas jos 2-o metų ketvirčio pelnas yra apie 8.33 mlrd. JAV$. Tai yra kur kas mažiau nei buvo tikėtasi dėl lėto mobiliųjų telefonų pardavimų augimo, nežiūrint to, kad tai yra 2 mlrd. JAV$ daugiau nei pirmąjį šių metų ketvirtį.

Taivanio HTC, užimančios trečią vietą JAV tarp mobiliųjų telefonų gamintojų ir turinčios 9% JAV mobiliųjų telefonų rinkos, antrojo metų ketvirčio finansiniai rezultatai taip pat nuviliantys - 41,63 mln JAV$ pelno, 83% mažesnis lyginant su praeitais metais. Ataskaitoje taip pat minimas ir ženklus HTC One telefono pardavimų sulėtėjimas prasidėjęs birželio mėnesį po labai gerų rezultatų gegužę.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų