Google rugpjūčio 7 dieną numarins Google+ Local aplikaciją skirtą iOS

Dabar kai didelė dalis Google+ Local galimybių perkelta į atnaujintą Google Maps skirtą iOS, Google nusprendė, kad šio „vyrukų tinklo“ atskira aplikacija nebereikalinga. Jei naudojate Google+ Local - turėkite tai omenyje (jei neklystu - ši aplikacija niekada nebuvo lietuviškame iTunes Store)

Savo pranešime Google teigia,

kad „nuo 2013 metų rugpjūčio 7 dienos bus nutrauktas Google+ aplikacijos skirtos iOS palaikymas. gera žinia yra ta, kad Google+ aplikacija dabar yra Google Maps skirtos mobiliems iOS įrenginiams dalis. <…> tai reiškia, kad nuo rugpjūčio 7 dienos negalėsite prieiti prie Google+ naudodami aplikaciją savo iOS įrenginiuose.“

Jei kam kilo klausimų kodėl auščiau Google+ pavadinau „vyrukų tinklu“: Tarp keturių populiariausių socialinių tinklų: Facebook (1 milijardas), Twitter(500 milijonų), Google+(~400 milijonų) ir Pinterest (~11 milijonų) - skliausteliuose nurodytas vartotojų skaičius šių metų pradžioje, vartotojai pagal lytis išsidėstę taip: Facebook - apie 58% moterų ir 42% vyrų, Twitter - apie 60% moterų ir 40% vyrų, Pinterest - apie 79% moterų ir 21% vyrų, o Google+ - 69% vyrų ir 31% moterų :).

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų