Iš Apple lyderių puslapio pašalinta viceprezidento Bob Mansfield informacija

Tema: Apple

Per pastarąsias 24 valandas, Apple technologijų viceprezidento Bob Mansfield informacija mistiškai dingo iš Apple lyderių puslapio be jokio paaiškinimo.

Praeitais metais Apple pranešė, kad 1999 metais į Apple atėjęs Bob Mansfield palieka Apple, bet po kelių mėnesių informavo, kad Bob'as lieka kompanijoje bent jau iki 2014 metų. Vėliau buvo kalbų, kad Tim Cook „įtikino“ Bob'ą pasilikti pasiūlydamas nepaprastai geras sąlygas.

Nuo praeito spalio Bob Mansfield buvo vyresnysis Apple technologijų viceprezidentas, jo vadovaujama grupė dirbo su belaidžių technologijų ir puslaidininkių inovacijomis.

Per pastaruosius metus Bob Mansfield indėlis į Apple sėkmę buvo nepaprastai didelis. Jis dalyvavo kuriant iMac, MacBook Air, Nešiojamus kompiuterius su Retina ekranais, A serijos procesoriaus mobiliems Apple įrenginiams bei daug prisidėjo prie iPhone ir iPad kūrimo. Žinoma, Bob'as dirbo ir su Apple produktais, kurių mes dar tik laukiame ir kurie pasirodys gal tik sekančiais metais.

Manoma, kad Bob'as nebėra Apple kompanijos vadovų tarpe ir dabar dirbs su specialiais projektais būdamas tiesiogiai atsakingas Apple CEO Tim Cook, gal būt iki bus baigti svarbūs Apple projektai su kuriais dirbo Bob'as ir jo vadovaujama grupė.

Vyresnysniojo Apple technologijų viceprezidento Bob Mansfield puslapis Apple lyderių skiltyje
Vyresnysniojo Apple technologijų viceprezidento Bob Mansfield puslapis Apple lyderių skiltyje
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų