Mountain Lion 10.8.3 (atnaujinimas)

Po mėnesių siuntinėjimų OS X programuotojams beta versijų, Apple pagaliau išleido OS X 10.8.3 atnaujinimą. Ar vertėjo jo laukti priklauso nuo to kokie jūsų poreikiai. Jei laukėte naujos Safari versijos, Boot Camp patobulinimų ar audio klaidų pataisymo - jums pasisekė.

OS X Mountain Lion v10.8.3 atnaujinimas rekomenduojamas visiems OS X Mountain Lion vartotojams.

Boot Camp dabar leidžia įdiegti Windows 8 ir tai padaryti galime net ir Mac’uose su 3TB dydžio kietaisiais diskais. Dabar, Mac kompiuteriuose įdiegtos kameros pagalba galite galite pirkti ne tik iTunes, bet ir Mac „App Store“ tiesiog kamerai „parodę“ iTunes Gift Card. Logic Pro nebeturėtų užlūšti, kai naudojami tam tikri įskiepiai (plug-ins)

file:/// problema taip pat išspręsta, kaip ir garso trūkčiojimas 2011 metų iMac modeliuose.

Atnaujinimas taip pat ištaiso visą eilę klaidų, tokių kaip: spausdinimas iš „Contacts“, darbastalio paveiksliukų keitimas, klaidą dėl kurios „Messages“, po to kai Mac’as pabunda gali pranešimus rodyti surūšiuotus ne pagal laiką,ištaisyta „Notes“ darbo su IMAP problema, „Mail“ programos darbas su Exchange paskyromis bei eilė su kompiuteriniu tinklu susijusių pagerinimų.

Detalesnė informacija:

Jei turite daugiau Mac kompiuterių su OS X Mountain Lion, kuriuos norite atnaujinti, galite atsisiųsti atnaujinimą į savo kompiuterį iš Apple svetainės ir kitus Mac’us atnaujinti iš jo.

Kaip atnaujinti

  1. Kadangi darant sisteminius pakeitimus gali įvykti visokių netikėtumų, kurie gali pažeisti sistemos stabilumą ar net visai ją sugadinti (pvz dingus elektrai, jei neturite UPS), prieš darant atnaujinimą rekomenduojama pasidaryti atsarginę duomenų kopiją.
  2. Kai pradėsite atnaujinimo procesą nenutraukite jo.
  3. Jei esate kaip nors modifikavę sistemą arba naudojate 3-ių šalių tam tikslui skirtas programa - galite tikėtis visokių netikėtumų.
  4. Paspauskite () > Software Update arba patikrinkite atnaujinimus per Mac App Store
  5. Atnaujinimų sąraše OS X 10.8.3 gali būti ne vienintelis atnaujinimas - atnaujinkite viską.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 4 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Kazkaip pradedu pergyventi del apples, negerai kazkas pas juos paskutiniu metu su softu 13 beta versiju buvo isleista, Aperture jau 3 metai kaip nepasirodo naujos versijos. Na reikia tiketis jie kazka ruosia kad nustebinti :)

    • Kas link Aperture tai mane tenkina tai kas yra. Veikia stabiliai, daro tai ką ir turėtų daryti. Dėl tų atnaujinimų poreikio, tai čia, spėju, iš langinių atėjusi mada, kad kaip ne diena taip "reboot computer", nors ten naujienų taip pat ne kažikiek, o tik skylių lopymas.
      O dėl 13 bet'ų, tai nors ir 113, svarbu, kad vartotojams skirtos veiktų.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų