Fotografas paprastus keleivius pavertė XVI a. piešiniais

„iPhone“ ko gero pats populiariausias fotoaparatas todėl nenuostabu, kad pamatome išties nuostabių nuotraukų padarytų šio telefono pagalba.

2016 metų ataskaitoje, nuotraukų dalinimosi tinklas „Flicker“ rašo, kad „iPhone“ išlieka fotoaparatu-lyderiu. Pernai metais 47 procentai fotografų naudojo „iPhone“, 24 procentai — „Canon“ ir 18 procentų — „Nikon“. „Flicker“ mini, kad 8 iš 10 populiarių nuotraukų yra padarytos „iPhone“.

Sakoma, kad geriausias fotoaparatas yra tas, kuris visuomet su tavimi. „iPhone“ yra būtent toks todėl leidžia fotografuoti pačiose įvairiausios situacijose, kokiose tik atsiduriame.

Daugeliui ryte viešuoju transportu į darbus ar iš naktinių budėjimų namo keliaujantys žmonės yra įprastas vaizdas. Fotografas Matt Crabtree čia įžvelgė galimybę ir pradėjo projektą „16th Century Tube Passengers“ (16-to amžiaus metro keleiviai) fotografuodamas Londono metro keliaujančius žmones.

Šio projekto nuotraukoms fotografuoti ir jų redagavimui Crabtree naudoja išskirtinai „iPhone“. Savo nuotraukose paprastus Londono metro keleivius fotografas paverčia renesanso laikotarpio piešiniais atskleisdamas jog mus supa tikras grožis.

Crabtree artimiausiu metu planuoja išleisti to paties pavadinimo knygą, tad jei norėtumėte ją įsigyti — pasidairykite čia, taip pat projektą sekti galite ir „Instagram“ socialiniame tinkle.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų