Japonijos teismas pripažino, kad Apple nepažeidžia Samsung patentų

Temos: Apple, Samsung, Teisė
Teismas Apple vs Samung, patentai

Apple ir vėl teismo salėje nugalėjo Samsung, šį kartą Japonijoje kur ji Pietų Korėjos kompanijos buvo kaltinama pažeidusi jos intelektinę nuosavybę iPhone 4, iPhone 4S ir iPad 2 įrenginiuose.

Antradienį Tokio teisme teisėjas Koji Hasegawa paskelbė nutarimą, kad Apple nepažeidė Samsung patentų ir neturi padengti jokių Samsung Electronics nuostolių. Po tokio Japonijos teismo sprendimo, Samsung Blumberg sakė esanti nusivylusi tokiu teismo sprendimu ir analizuos teismo medžiagą ir stengsis išsiaiškinti kuo remiantis teismas priėjo tokios išvados bei ruošiasi paduoti apeliacijai.

Apple ir Samsung duetas yra seni teismo šalių vilkai susitinkantys ir savo nesutarimus besistengiantys išspręsti skirtingų pasaulio šalių teismuose. Paskutiniu metu Apple lydi sėkmė: JAV teismas priteisė Korėjiečių kompanijai sumokėti už Apple patentų pažeidimus ir iPhone bei iPad dizaino kopijavimą savo įrenginiuose daugiau nei 900 milijonų JAV dolerių.

Japonijoje Apple ir Samsung bylinėjasi nuo 2011 metų ir abi kompanijos turi tiek išloštų tiek ir praloštų tarpusavio nesutarimo bylų. Tačiau Apple Apple Japonijoje prieš Samsung yra išlošusi svarbią patentų bylą, kurioje buvo nustatyta, jog Korėjiečių kompanija pažeidė Apple spyruokliuojančio/atšokančio efekto vartotojo sąsajos patentus.

Taip pat skaitykite:
Apple nepavyko pasiekti visiško Samsung produktų draudimo
Patentų dėl kurių ateinančiame teisme bylinėsis Apple ir Samsung sąrašas
iPhone įvardinami, kaip priežastis neleidusi Samsung pateisinti lūkesčių
Pietų Korėjos teismas pripažino Apple nepažeidus trijų Samsung patentų
Apple – populiariausias patentų trolių taikinys
Samsung pripažinta pažeidusi Apple automatinio žodžių užbaigimo patentą

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų