Tim Cook: Apple pardavimai įmonėms yra neįtikėtini

Temos: Apple, Statistika

Nors Wall Street’as visokiais pjūviais be perstojo „analizuoja“ tai, kad pigūs Android įrenginiai kelia grėsmę iOS dominavimui - yra viena sfera kur iOS spardo užpakalius visiems, sako Tim Cook - tai įmonės.

Yra aišku viena - įmonės tai sfera turinti daug potencialo ir žvelgiant į iPhone ir iPad naudojimo įmonėse skaičius - čia mums sekasi puikiai. Tai beveik neįtikėtini skaičiai. 97% Fortune 500 įmonių ir 91% Global 500 įmonių naudoja iPhone, o iPad naudojami 98% Fortune ir 93% Global TOP 500 įmonių, - sakė Tim Cook ir Apple CFO Peter Oppenheimer.

Oppenheimer’is taip pat paminėjo kelias įmones: Accenture, Cisco ir American Airlines, kuriose dešimtys tūkstančių darbuotojų darbe naudoja iPhone. Openheimer’is taip pat išskyrė dvi kompanijas: Deloitte ir General Electric, kurios kiekviena turi po 50 000 iPhone.

Paminėti buvo ir iPad naudojančios kompanijos: British Airways, Kindred Healthcare ir National Football League.

Apple rimtai ėmėsi įmonių sektoriaus ir naujosios iOS 7 bei OS X Mavericks turi įrankius, kurių įmonės seniai laukė.

Taip pat reikia paminėti, kad iOS 7 gavo federalinės valdžios sertifikatą (FIPS 140–2), kuris yra reikalaujamas daugelyje vyriausybinių organizacijų ir agentūrų. Jis taip pat svarbus ir kitose organizacijose kaip saugumo nuo įsilaužimų įrodymas.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų