Apple pradėjo platinti OS X 10.9.1 ir 10.10

Tema: macOS

Praeitą savaitę Apple savo programuotojams leido atsisiųsti OS X Mavericks 10.9 GM ir jau darbuojasi su nauja Mavericks versija 10.9.1 bei sekančia OS X versija 10.10, kurios kodinis pavadinimas „Syrah“[1].

Apple pradėjo, kai kuriems savo darbuotojams, vidiniam testavimui pateikė OS X Mavericks 10.9.1 versiją bei sekančios OS X 10.10 versijas. Tai patvirtina ir atsiradę kai kurių interneto svetainių apsilankymo įrašai. Naujos OS X 10.10 versijos Apple darbuotojams atnaujinamos kasdien.

Planuojama, kad naujojoje OS X 10.10 versijoje bus daug vartotojo sąsajos pakeitimų, panašių į atsiradusius iOS 7. Tačiau apie tai dar labai anksti kalbėti, nes dar embriono stadijoje esančios OS X 10.10 tėra 30 versijų, kurios skirtos tik vidiniam Apple testavimui, palyginimui pirmoji OS X Mavericks versija patekusi Apple programuotojams į rankas turėjo numerį 476.

Kaip ten bebūtų, tai ženklas, kad sekančiais metais išgirsime apie naują „200 naujų galimybių“ turinčią operacinę sistemą skirtą Mac kompiuteriams. O dabar visi laukiame pasirodant OS X Mavericks.

Apple planuoja paskelbti savo finansinius 4 Apple ketvirčio rezultatus spalio 28 dieną. Istoriškai, savo finansinių rezultatų paskelbimo metu, Apple paskelbia ir paskutines naujausios OS X versijos detales, tame tarpe ir datą, kada naujausia Apple Mac kompiuteriams skirta operacinė sistema bus prieinama visiems vartotojams.


  1. „Syrah“- vynuogių rūšis naudojama raudono ir rausvo vyno gamybai.  ↩

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų