Apple suteikia galimybę nemokamai paklausyti naujausią Arctic Monkeys albumą

Tema: Muzika
Arctic Monkeys 2013

Anonsuodama naują Arctic Monkeys albumą „AM“, Apple suteikia galimybę per iTunes jo pasiklausyti nemokamai ir, žinoma, įsigyti jo elektroninę versiją.

Albumo iTunes aplikacijoje pasiklausyti galite Atidarę iTunes aplikaciją ir iTunes Store Music skiltyje paspaudę ant viršuje esančios Arctic Monkeys nuotraukos ir atsidariusiame puslapyje, prie kairiau aprašymo esančio „AM“ albumo viršelio paveikliuko, paspaudę ant Play

Apie grupę: Arctic Monkeys yra britų alternatyvaus roko grupė iš High Green, Šefildo priemiesčio. 2002 metais susikūrusią grupę sudaro: Alex Turner (vokalas, el. gitara), Jamie Cook (el. gitara, pritariamasis vokalas), Matt Helders (būgnai, pritariamasis vokalas) ir Nick O’Malley (bosinė gitara, pritariamasis vokalas), kuris pakeitė Andy Nicholson 2006-aisias.

Pirmieji Arctic Monkeys singlai „I Bet You Look Good on the Dancefloor“ ir „When the Sun Goes Down“ iškart pakliuvo į Didžiosios Britanijos perkamiausių singlų sąrašus, o debiutinis albumas „Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not“ pasiekė pardavimų rekordą tarp debiutuojančių grupių pirmųjų albumų. Arctic Monkeys laimėjo „Geriausio debiuto“ nominaciją 2006-ųjų Brit Awards ir į istoriją pateko kaip pirmoji grupė, „NME Awards“ laimėjusi „Geriausio debiuto“ ir „Geriausios metų grupės“ nominacijose tais pačiais metais. Kritikai jau dabar grupę vadina geriausiais britų atlikėjais po legendinių Bitlų. Arctic Monkeys buvo viena pirmųjų grupių patraukusių visuomenės dėmesį interneto pagalba. Netrukus po to, jie pasirašė sutartį su nepriklausoma įrašų kompanija “Domino Records”.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų