Microsoft Office for Mac 2011 atnaujinimas 14.3.6

Microsoft išleido atnaujinimą savo Office for Mac 2011 paketui.

Atnaujinime ištaisytos klaidos: - Microsoft Outlook laiškų siuntimas:
atnaujinimas ištaiso klaidą, dėl kurios laiškai, kurių dydis viršydavo serverio leistiną dydį - buvo bandomi išsiųsti pakartotinai. Po atnaujinimo, pranešimai viršijantys serverio leistiną pranešimo dydžio limitą, po trijų nesėkmingų bandymų - bus patalpinti į juodraščių (Draft) aplanką. - Aplankų, iš kurių buvo panaikinta daug Outlook pranešimų sinchronizavimas: atnaujinimas ištaiso klaidą, dėl kurios sinchronizuojant Outlook aplanką, kuriame naudojant Outlook kitame kompiuteryje buvo ištrinta daug pranešimų, „užlauždavo“ Outlolok Mac kompiuteryje. - Microsoft Word for Mac failų išsaugojimas bendrinamoje SMB (Server Message Block): atnaujinimas pašaliną klaidą neleidusią išsaugoti Word dokumetų SMB bendrinamoje serverio dalyje.

Atnaujinimą atsisiųsti galite iš Microsoft svetainės arba paleidą vieną iš Microsoft Office for Mac 2011 programų ir jei atnaujinimų paieška pati nepasileis - iš meniu pasirinkti Help > Check for Updates

Reikalavimai: Norėdami įdiegti atnaujinimą įsitikinkite, kad jūsų kompiuteryje įdiegta Mac OS X v10.5.8 ar naujesnė OS X versija, Office for Mac 2011 14.1.0 ar naujesnė versija. patikrinti kokia Office for Mac 2011 versija įdiegta jūsų Mac kompiuteryje galite: - paleiskite vieną iš Office for Mac 2011 aplikacijų; - aplikacijos meniu pasirinkinte (jei tai Excel tada Excel, jei Word - tada Word) - tada iš meniu pasirnkite About (aplikacijos pavadinimas), pvz About Excel.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų