Tas saldus žodis „nemokamai“

Švenčiant 5 metų App Store sukaktį, Apple kelias populiarias iOS aplikacijas, ribotą laiką, padarė nemokamomis, taip atsidėkodama savo vartotojams už buvimą kartu.

iOS žaidimas Infinity Blade

Viena iš iOS aplikacijų, kurias buvo galima atsisiųsti nemokamai, buvo populiarus fantastinis žaidimas - Infinity Blade II (dabar vėl kainuoja 5,99€). Vien per tą dieną, kai Apple paskelbė apie, prieš tai mokamomis buvusių aplikacijų, atsisiuntimo galimybę nemokamai, šis žaidimas buvo atsisiųstas 1,7 milijonų kartų, o per visas „nemokamą“ laikotarpį 5,7 milijonus kartų.

Žaidimas turi „in-app“ pirkimų galimybę, kai žaidėjai gali išleisti realius pinigus ir įsigyti žaidime reikalingų priemonių. Tačiau to daryti nebūtina - žaidimą galima žaisti ir su tuo kas gaunama iš karto. Tačiau, po to kai daug iOS prietaisų vartotojų žaidimą atsisiuntė nemokamai, padidėjo ir mikro-tranzakcijų skaičius. - vartotojai sutaupę ir žaidimą atsisiuntę nemokamai - šiek tiek pinigų išleido jau pačiame žaidime.

Apple akcijos dėka, ir ankstesnės Infinity Blade žaidimo versijos (5,49€) pardavimų skaičiai išaugo daugiau nei dvigubai. Net 1,99€ kainuojančios „Infinity Blade: Awakening“ e-knygos pardavimai praeitą savaitę šoktelėjo 70%.

Dabar abiejų žaidimų, bendras atsisiuntimų skaičius, siekia įspūdingą 50 milijonų kartų.

Kol kas nėra aišku, kaip sekėsi kitoms Apple šventinėje akcijoje dalyvavusioms aplikacijoms.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų