Kaip kiekvienoje iš AirPods ausinių nustatyti skirtingas valdymo galimybes

Apple technika: AirPods ausinės ir jų dėklas, iPhone, iPad, Apple Pencil

Įdiegus „iOS 11“ sistemoje atsirado papildomos „AirPods“ ausinių nustatymo galimybės.

Įdiegus „iOS 11“ pagerėjo ir su įrenginių susietų „AirPods“ ausinių funkcionalumas. Dabar galima kiekvienai iš ausinių priskirti skirtingus valdiklius, kurie iššaukiami dvigubu „AirPods“ ausinių palietimu. Pavyzdžiui galima nurodyti, kad du kartus palietus kairę „AirPods“ ausinę bus pereinama prie sekančios muzikos kūrinio grojaraštyje ar albume, o du kartus palietus dešinę — aktyvuojama Siri.

Norėdami pakeisti dvigubo „AirPods“ ausinių palietimo nustatymus, kurie pagal nutylėjimą abiejose ausinėse aktyvuoja Siri, įrenginyje su įdiegta „iOS 11“ atidarykite Settings aplikaciją, pasirinkite Bluetooth. Prisijungusių įrenginių sąraše raskite savo „AirPods“ ausines ir paspauskite jų pavadinimo dešinėje esančią piktogramą.

Atsidariusiame lange rasite galimybę nustatyti skirtingus valdiklius kairiai ir dešinei „AirPods“ poros ausinei: pasirinkite kairę (Left) ar dešinę (Right) ausinę ir nurodykite ką dvigubas šios ausinės palietimas turi daryti varnele pažymėdami pasirinktą komandą. Rinktis galima iš: Siri, „Play/Pause“ (klausomos muzikos ar podkasto paleidimas/sustabdymas), „Next Track“ (sekantis takelis), „Previous Track“ (buvęs takelis), „Off“ (ausinė nereaguos į dvigubą palietimą).

Anksčiau šią galimybę atradę „iOS“ naudotojai pastebės, gal „AirPods“ ausinių valdymo galimybių sąrašas papildytas dviem galimybėmis: „Next Track“ ir „Previous Track“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų