Apple išleido šeštą OS X 10.10.4 beta versiją (14E36b)

Tema: macOS

Apple išleido 6-tą OS X Yosemite 10.10.4, programuotojams ir AppleSeed testuotojams skirtą, beta versiją.

Nors ne už kalnų jau OS X El Capitan pasirodymas ir labai tikėtina, kad sekančią savaitę Apple išleis antrąją šios naujausios savo OS X versijos betą - Apple ir toliau tobulina bei taiso klaidas dabar, dar kol kas naujausios, visiems prieinamos OS X versijos kodą.

Apple išleido šeštą OS X 10.10.4 beta versiją (14E36b) skirtą tiek registruotiems Apple programuotojams, tiek ir AppleSeed nariams, kuriais gali tapti visi norintys išbandyti būsimas OS X versijas ir padėti Apple patobulinti geriausią kompiuteriams skirtą operacinę sistemą pasaulyje.

Apple dar nepateikė aprašymo detalizuodama kas pakeista šioje beta versijoje lyginant su ankstesne, tačiau „public beta“ versijos testuotojai joje ras naują Apple Music aplikaciją bei stabiliau veikiantį Wi-Fi.

Nėra aišku kada Apple planuoja išleisti galutinį, visiems OS X Yosemite vartotojams skirtą, ne beta atnaujinimą, tačiau 6-ta beta yra ženklas, kad labai ilgai laukti jau nereikės.

Šeštą OS X Yosemite 10.10.4 beta versiją programuotojai atsisiųsti gali iš jiems skirtos svetainės, bei kaip ir Apple Seed grupės nariai per OS X atnaujinimų paslaugą.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų