Apple ieško darbuotojo kažkam pavadintam „Apple Search“

Tema: Apple

Apple darbuotojų paieškos puslapyje atsirado naujas įrašas, kuriame ieškoma vadovo-inžinieriaus projektui pavadintam „Apple Search“.

Apple puslapyje, kuriame talpinami skelbimai ieškomiems darbuotojams atsirado įrašas, kuriame JAV technologijų milžinė ieško „Engineering Project Manager - Apple Search“. Šiame skelbime Appe rašo, kad „ieško energingo ir kūrybingo paieškos platformos aptarnaujančios šimtus milijonų vartotojų programos vadovo“.

2010 metais, Piper Jaffray analitikas Gene Munster teigė, kad yra 75% tikimybė jog penkių metų bėgyje Apple pradės kurti savo paieškos varikliuką. Ir ką? Praėjo penki metai… Munster pranašystės ne visada išsipildo, bet dar 2010 metais Munster išpranašavo, kad Apple sukurs savo žemėlapių aplikaciją ir nesuklydo.

Nežiūrint šio skelbimo ir Munster pranašysčių yra mažai tikėtina, kad Apple kurs savo paiešką. Apple žinoma kaip kompanija kontroliuojanti visus vartotojo patyrimus ir paieška nėra vienas tokių kontroliuojamų dalykų. Apple gali sukurti gerai atrodantį paieškos varikliuką, tačiau Google vis tiek lenks ją šioje srityje milijardus šviesmečių ir daugelis vartotojų atiduos pirmenybę Google paieškai.

Greičiausiai ši Apple paieškos vadovo pozicija susijusi su projektu skirtu patobulinti paiešką Apple Store arba Apple Maps sistemose, kurioje sakoma Apple pagaliau yra pasiruošusi įdiegti duomenis iš pagrindinių navigacijos ir kartografijos kompanijų ir dėl šios priežasties reikalinga geresnis ir sumanesnis paieškos varikliukas.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų