Flexibits Inc. išleido iPad skirtą Fantastical aplikacijos versiją

Daugelis, kurių gyvenimo tempas įtemptas ir pasiūlymas išgerti kavos juos priverčia žvilgtelėti į savo kalendorių žino iPhone ir Mac aplikaciją Fantastical. Šiandien Flexbibts Inc. išleido savo puikią aplikaciją Fantastical 2 skirtą iPad, kuri laikinai, debiuto proga, yra pardavinėjama 33% pigiau.

Vienas didesnių Fantastical privalumų yra galimybė įrašus kalendoriuje sukurti natūralia kalba rašomais arba sakomais sakiniais. Lietuvių kalba nėra palaikoma ir kalbėdamas su Flexbibts Inc. atstovais supratau, kad kol kas jų planuose jos palaikymo nėra, tiek dėl mažo vartotojų skaičiaus tiek ir dėl pačios kalbos subtilybių. Tačiau daugeliui tai neturėtų būti problema, nes informaciją galima rašyti angliškai, prancūziškai, itališkai ir ispaniškai ir bent vieną iš šių kalbų daugelis tikrai žino.

iPad skirta Fantastical 2 aplikacija

Fantastical veikia su egzistuojančiomis kalendoriaus paslaugomis, tokiomis kaip Google ar iCloud todėl šios aplikacijos padarytus įrašus matysite ir kitose, su tomis kalendoriaus paslaugas tiekiančiomis tarnybomis susietose aplikacijose.

Be to, kad įrašams kalendoriuje formuoti galima naudoti „natūralią kalbą“, žinoma įrašus kalendoriuje galima kurti ir tradiciniu būdu, Fantastical daug dėmesio skiria ir patogiam įvykių atvaizdavimui.

Fantastical skirta iPad parašyta buvo jau daug anksčiau, tačiau radikalūs Apple iOS 7 pakeitimai sujaukė Flexibits planus, nes jie turėjo pritaikyti jau išleistos iPhone skirtos aplikacijos vartotojo sąsają naujai iOS versijai bei išnaudoti jos suteiktas galimybes.

Flexibits iPad skirtą Fantastical aplikaciją, debiuto proga pardavinėja pigiau - 8,99€ (įprasta kaina 14,99€).

Mac kompiuteriams skirta Fantastical versija kainuoja 17,99€. iPhone skirta Fantastical versija - 4,99€

iPad skirta Fantastical 2 aplikacija
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų