Parallels Access 1.1 aplikacija skirta iPad - patobulintas darbas tinkle ir Windows palaikymas

Parallels iPad

Parallels žinoma, kaip Windows ir kitų operacinių sistemų virtualizacijos aplikacija skirta Mac kompiuteriams išleido atnaujintą, iPad skirtą, Parallels Access 1.1 versiją.

Parallels Access tai iPad skirta aplikacija leidžianti šių įrenginių naudotojams patogiai naudotis Windows ir Mac kompiuteriams skirtomis aplikacijomis iPad’e.

Parallels Access 1.1 turi kelis naujus patobulinimus:

  • be galimybės prisijungti nuotoliniu būdu prie Mac kompiuterių su įdiegtomis OS X Mavericks, OS X Mountain Lion ir OS X Lion versijomis Parallels Access 1.1 dabar palaiko ir kompiuterius su Windows 7, Windows 8 ir Windows 8.1.
  • Papildytas palaikomų kalbų sąrašas. Dabar be anglų ir vokiečių, Parallels Access 1.1 palaiko ir ispanų, prancūzų, italų, japonų, korėjiečių, portugalų, rusų bei tradicinę ir supaprastintą kinų kalbas.
  • Vartotojo sąsaja priderinta prie iOS 7
  • Dabar naudoti Parallels korporatyviniuose tinkluose paprasčiau, nes susijungimui naudojamas tik vienas prievadas (port).

Parallels veikia prenumeratos principu. Naujai įsigiję Parallels 9 skirtą Mac kompiuteriams gaus pusės metų nemokamą prenumeratą ir Parallels skirtai iPad.

Atsisiųsti Parallels Access aplikaciją galite iš

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų