Kaip atnaujinti HomePod

Tema: Priedai

Jei neseniai įsigijote „Apple HomePod“ garso kolonėlę ir nežinote kaip atnaujinti jos programinę įrangą - skaitykite kaip tai padaryti.

HomePod“ atnaujinimo įdiegiant naujausią programinę-aparatinę įrangą procesas šiek tiek skiriasi nei tokio įrenginio kaip „iPhone“ ar „iPad“ atnaujinimas. Procesas panašus, bet skiriasi.

Pagal numatytuosius nustatymus „HomePod“ yra nustatytas automatiškai atsisiųsti ir įdiegti naują programinę įrangą, tačiau kai kurie naudotojai pasirenka įdiegti naujinimus rankiniu būdu, patys nutarę kada tai padaryti.

Taip pat kartais automatinis atsisiuntimas bei įdiegimas neveikia tinkamai ir naudotojai turi naujinimą įdiegti priverstinai, rankiniu būdu.

Kaip HomePod įdiegti naujausią programinę-aparatinę įrangą

Pirmiausia įsitikinkite, kad jūsų naudojamame įrenginyje, nesvarbu, ar tai būtų „iPhone“ (iOS), „iPad“ („iPadOS“) ar „Mac“ („macOS“), įdiegta naujausia programinė įranga.

Įsitikinę, atlikite veiksmus nurodytus žemiau:

HomePod“ skirtus atnaujinimus „Apple“ išleidžia reguliariai ir dažniausiai jie išleidžiami kartu su atnaujinimais skirtais „iPhone“, „iPad“ ir „Mac“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas, didelę savo laisvalaikio dalį skiriantis straipsnių „Mac Arena“ rašymui.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų