Kokios Big Tech kompanijos darbuotojams moka daugiausiai

Paslauga darbuotojams „Blind“ paskelbė tyrimą, kuriame palygino vidutinius atlyginimus skirtingose ​​technologijų įmonėse.

Anot „Blind“„Apple“ ir „Microsoft“ savo pradinio lygio inžinieriams moka mažiau nei „Google“, „Amazon“ ir „Meta“. Taigi, „Amazon“ per metus darbuotojams vidutiniškai moka 159 000 USD, „Google“ – 184 000 USD, o „Meta“ – 179 000 USD. „Apple“ – 142 000 USD, o „Microsoft“ – 141 000 USD.

Kokia Big Tech kompanija programuotojams moka daugiausiai
Šaltinis: „blind“
Kokia Big Tech kompanija programuotojams moka daugiausiai
Šaltinis: „blind“

Panašu, kad „Google“ ir „Meta“ savo inžinieriams moka geriausiai.

Keli įdomesni faktai:

  • Paaukštinimai „Amazon“ gali užtrukti ilgiau. „Amazon“ taip pat turi plačias atlyginimo ribas inžinieriams, todėl bendras atlygis gali labai skirtis.
  • „Apple“ bendras atlygis gali būti mažiau konkurencingas nei jos konkurenčių/partnerių, tačiau jų darbo lygiai ir atlyginimų diapazonai yra nuoseklūs ir teisingi.
  • „Google“ turi vieną iš labiausiai subalansuotų ir nuosekliausių atlyginimų nuostatų tarp „Big Tech“ įmonių. Tai reiškia, kad retai žemesnio lygio darbuotojas gauna didesnį atlyginimą nei jo aukštesnio lygio kolega.
  • Panašu, kad „Meta“ inžinieriai kopia lygių laiptais greičiau ir gauna geriausią atlygį.
  • „Microsoft“ turi daug lygių programinės įrangos inžinieriams, kas kompanijai suteikia daugiau lankstumo taikant skatinimus. Tačiau, jų bendras atlygių lygis yra žemesnis jei programuotojų kitose kompanijose.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų