Apple 2023 metų spalio renginys Scary Fast

Temos: Apple, Mac

„Apple“ paskelbė, kad kitą pirmadienį, spalio 31 d., surengs pristatymo renginį. Tai diena prieš Heloviną, ir bendrovė negalėjo susilaikyti nesusiejus šių dviejų dalykų. Renginio šūkis yra „Baisiai greitai“ (Scary Fast)

Dėl „Scary Fast“ renginio „Apple“ pranešime bendrovės logotipas paverčiamas grėsmingu garsiosios „Happy Mac“ piktogramos perdirbiniu. Besišypsantis „Happy Mac“ veidas dabar yra „Finder“ piktograma, bet anksčiau jis buvo ne tik tai.

Kai 1984 m. išleistas pirmasis „Mac“ modelis įsijungdavo, jei viskas veikė tinkamai, ekrane buvo rodomas stilizuota laimingo veido piktograma. Tuo metu, vertinant iš šių dienų perspektyvos, tai buvo gana grubus juodai baltas „Mac“ piešinys su veidu „ekrane“, ir tai buvo viena garsiausių menininkės Susan Kare sukurtų piktogramų.

Su laiku, kai pasirodydavo naujos „Mac“ versijos, piktograma kito — buvo sukurti skirtingi dizainai, pridedant 3D ir spalvų. Atnaujintas dizainas, daug artimesnis naujajam Helovino dizainui, buvo pristatytas su „System 7.5.3“ 1996 m.
Kompanija taip pat patalpino priminimą ir savo „YouTube“ kanale.

Sprendžiant iš vaizdinio apipavidalinimo, renginio metu bus pristatyti nauji „Mac“ kompiuteriai.

Jei norite stebėti tiesioginę renginio, kuris prasidės neįprastai vėlai — spalio 31 d. 02:00 nakties Lietuvos laiku, transliaciją — patalpinkite priminimą apie renginį savo kalendoriuose. Aatsisiųskite priminimą apie „Scary Fast“ renginį paspausdami ant kalendoriaus įrašo piktogramos žemiau.

Apple 2023-10-31 renginys Scary Fast
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų