20-os 2022 metų savaitės naujienų ir gandų apžvalga

20-os 2022 metų savaitės „Apple“ entuziastams skirtos naujienos ir gandai, o taip pat laikinai nemokamai ir pigiau platinamų: „iOS“ įrenginiams, „Mac“ kompiuteriams, „Apple Watch“ ir „Apple TV“ skirtų aplikacijų savaitės rinkinys.

  • Savo palaikymo tarnybos „YouTube“ kanale „Apple“ paskelbė video, kuriame pateikiamas paprastas algoritmas padėsiantis pasirinkti sekančio „iPhone“ talpą. Šis video gali būti naudingas tiems, kas planuoja pirkti naują „iPhone“, tačiau niekaip negali apsispręsti kokios gi talpos telefono reikia. Žinoma, nereikia šio patarimo priimti kaip vienintelio teisingo, nors jis be jokios abejonės puikus atspirties taškas. Pagalvokite apie savo įpročius: gal sekančiais metais teks daugiau keliauti, gal kaip tik pradėsite keliauti mažiau, gal pagausės šeima ir natūraliai atsiras daugiau momentų, kuriuos norėsite įamžinti. O gal tiesiog verta pakeisti kai kuriuos įpročius ir nesinešioti viso gyvenimo nuotraukų bei video su savimi, o jas saugiai padėti kur nors debesyje kur jos liks net ir praradus įrenginį, ir pakaks kuklesnės talpos „iPhone“.
  • „Apple“ išleido naują „Windows“ operacinei sistemai skirtos „iTunes“ versiją 12.12.4.
  • „Apple“ išleido privatumo „iPhone“ reklamą pavadintą „Data Auction“.
  • Praėjusiais metais buvo plačiai kalbama, kad „Apple“ išleis pertvarkytą „Apple Watch Series 7“ su plokščiu ekranu ir lygiais kraštais. Šį dizainą nutekino Jon Prosser ir patvirtino keli kiti šaltiniai. Tačiau visų nuostabai Apple Watch Series 7 negavo naujo korpuso, tik kiek didesnį ekraną. Taigi dabar kalbama, kad kad naujos kartos „Apple Watch Series 8“ turės plokščią ekraną.
  • Kalbama, kad „Apple“ testuoja sulankstomą įrenginį su spalvotu rašaliniu ekranu.
  • Mark Gurman iš „Bloomberg“ praneša, kad „Apple“ vėl reikalaus, kad jos mažmeninės prekybos darbuotojai maždaug 100 parduotuvių nešiotų veido kaukes. Teigiama, kad naujasis nurodymas atsirado dėl didėjančio COVID–19 atvejų skaičiaus Jungtinėse Valstijose.
  • „Apple“ išleido visą eilę atnaujinimų: „iOS“ 15.5 skirtą „iPhone“ ir „iPod touch“, „iPadOS“ 15.5, „macOS 12.4“, „watchOS“, „tvOS“, „HomePod Software“ 15.5, „Studio Display“ aparatinę įrangą 15.5 ir „Swift Playgrounds“ 4.1 skirtą „iPad“ ir „Mac“.
  • Kalifornijoje „Apple“ iškelta byla dėl to, kad „AirPods“ „suplėšė“ ausų būgnelius 12 metų berniukui. Vaikas, dokumente nurodytas kaip B.G., 2020 m. žiūrėjo filmą per „Netflix“ savo „iPhone“, dėvėdamas „AirPods Pro“. Teigiama, kad „AirPods Pro“ garsas buvo mažas, tačiau be įspėjimo pasigirdo „Amber Alert“ įspėjimo signalas ir garsus įspėjimo garsas pažeidė B. G. ausų būgnelius.
  • „Apple“ pasidalino oficialiu dizaino dokumentinių filmų „Home“ antrojo sezono anonsu.

Laikinai pigiau ir nemokamai platinamų aplikacijų rinkinys

Dėl „Apple“ taikomo USD-EUR kainų kurso koeficiento, kai kurių aplikacijų kainos aukštesnės nei 0,00 gali šiek tiek skirtis nuo tų, kurias pamatysite „App Store“. Nors stengiausi sužiūrėti visas, gali būti, kad kokios aplikacijos kaina ir praslydo pro mano akis.

Taip pat turėkite omenyje, kad pigiau ar nemokamai žemiau paminėtos aplikacijos platinamos laikinai. Kiek tas „laikinai“ priklauso nuo aplikacijos autoriaus ir kaina grįžti į įprastinę ar kaip nors kitaip pakisti gali bet kurią akimirką.

iOS žaidimai

iOS aplikacijos

macOS aplikacijos

watchOS aplikacijos

tvOS aplikacijos

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų