21-os 2022 metų savaitės naujienų ir gandų apžvalga

21-os 2022 metų savaitės „Apple“ entuziastams skirtos naujienos ir gandai, o taip pat laikinai nemokamai ir pigiau platinamų: „iOS“ įrenginiams, „Mac“ kompiuteriams, „Apple Watch“ ir „Apple TV“ skirtų aplikacijų savaitės rinkinys.

  • „Business Insider“ praneša, kad jie gavo vidinio „Apple“ dokumento kopiją, kuriame atskleidžiama, kad kompanija ieško daugiau moterims skirto turinio. Tai apima ir tokį turinį kaip muilo operos Jennifer Aniston ir Reese Witherspoon „The Morning Show“. Kupertino kompanija taip pat ieško prestižinių dramų, tokių kaip Chriso Evanso „Defending Jacob“.
  • „Apple“ išleido „HomePod Software 15.5.1“, kuri panaikina klaidą, dėl kurios kolonėlė gali nustoti groti. Kompanija taip pat išleido ir atnaujinimą skirtą „Apple TV“. „Apple“ šių įrenginių operacines sistemas atskirai atnaujina retai.
  • Praėjus keliomis dienomis daugiau nei šeši mėnesiai po to, kai įmonė jį pasamdė, automobilių inžinierius C.J. Moore, dirbęs „Apple Car“ komandoje, paliko Kupertino technologijų milžinę.
  • „Apple“ nutraukė „iOS 15.4.1“ sertifikato pasirašymą, grįžimą prie šios „iOS“ versijos padarydama neįmanomu.
  • „Apple“ išleido 146 „Safari Technology Preview‌“ naršyklės versiją.
  • Retas čekis, kurį pasirašė Steve Jobs, ką tik pateko į aukcioną ir šio 9,18 JAV dol. sumai pasirašyto čekio pardavimo suma iki aukciono pabaigos gali pasiekti 25000 JAV dol.
  • „Wall Street Journal“ rašo, kad „Apple“ planuoja padidinti savo valandinių darbuotojų pradinį atlyginimą. Kompanijos darbuotojų JAV atlyginimas sieks mažiausiai 22 USD per valandą, o kai kuriose rinkose jis gali būti didesnis. Tai 45 procentais daugiau nei 2018 metais. Be to, „Apple“ planuoja padidinti pradinius atlyginimus įmonės darbuotojams Jungtinėse Valstijose. Kompanija taip pat paankstins kai kurių darbuotojų metines peržiūras keliais mėnesiais, kad darbo užmokestis būtų padidintas jau liepos mėnesį. Gali būti, kad toks kompanijos sprendimas priimtas po to kai pasklido gandas, kad kai kurie „Apple“ darbuotojai ruošiasi jungtis į profsąjungas.

Laikinai pigiau ir nemokamai platinamų aplikacijų rinkinys

Dėl „Apple“ taikomo USD-EUR kainų kurso koeficiento, kai kurių aplikacijų kainos aukštesnės nei 0,00 gali šiek tiek skirtis nuo tų, kurias pamatysite „App Store“. Nors stengiausi sužiūrėti visas, gali būti, kad kokios aplikacijos kaina ir praslydo pro mano akis.

Taip pat turėkite omenyje, kad pigiau ar nemokamai žemiau paminėtos aplikacijos platinamos laikinai. Kiek tas „laikinai“ priklauso nuo aplikacijos autoriaus ir kaina grįžti į įprastinę ar kaip nors kitaip pakisti gali bet kurią akimirką.

iOS žaidimai

iOS aplikacijos

macOS aplikacijos

watchOS aplikacijos

tvOS aplikacijos

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų