Pavasarinis 2022 metų Apple renginys

Tema: Apple

„Apple“ paskelbė jos pavasarinio renginio datą. Įsirašyti renginio datą savo kalendoriuose, kad šiame įvykių sūkuryje nepamiršti jo pažiūrėti.

Vėl pavasaris ir vėl „Apple“ renginys. Kaip jau kelintas kompanijos renginys jis bus virtualus, transliuojamas iš „Apple Park“. Tradiciškai „Apple“ savo renginių simboliuose ar pavadinimuose užkoduoja tam tikrą informaciją. Šių metų pavasarinį renginį „Apple“ pavadino „Peek performance“. Įdomu tai, kad panaudotas žodis „Peek“ (žvilgtelėjimas), o ne „Peak“ (viršūnė), kuris įprastai naudojamas šiame žodžių junginyje. Tai kaip ir kvietimas žiūrovams pasidairyti į radikalius kompanijos pakeitimus skirtus didesniam įrenginių našumui.

Manoma, kad kovo 8 dieną 20:00 Lietuvos laiku prasidėsiančiame renginyje kompanija gali parodyti naujos (trečios) kartos „iPhone SE“, penktos kartos „iPad Air“, „mac Mini“, 13/14 colių „MacBook Pro“.

Patalpinkite priminimą apie renginį savo kalendoriuose. Tai padaryti galite ir paspaudę ant kalendoriaus įrašo piktogramos esančios žemiau.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų