2021 metų spalio mėnesio Apple renginys

Tema: Apple

„Apple“ paskelbė antrojo 2021 metų rudens renginio datą ir laiką. Patalpinkite priminimą savo kalendoriuje ir nepraleiskite renginio.

„Apple“ paskelbė apie savo antrojo rudens renginio datą, kurio metu tikimasi išgirsi ir išvysti naujus kompanijos produktus. Kokius produktus kompanija ruošiasi mums pristatyti, tradiciškai, nėra žinoma. Tačiau gandonešiai dirba savo darbą ir jų teigimu, renginio metu kompanija pristatys naujus „MacBook Pro“ kompiuterius su įdiegtais, iki šiol dar nepristatytais, M1X procesoriais.

Remiantis, neva, patikima informacija pristatyti bus du nauji „MacBook Pro“ modeliai — 14 ir 16 colių įstrižainės su Mini-LED panelėmis, kurių taktinis dažnis 120GHz. Baziniai šių kompiuterių modeliai bus komplektuojami su 16GB operatyvinės atminties ir 512GB talpos diskais. Dar vienas atnaujinimas šiuose kompiuteriuose susijęs su kamera — dabar ji galės filmuoti 1080p formatu. Taip pat pranešama, kad į naujuosius „MacBook Pro“ bus diegiama naujos kartos magnetinė „MacSafe“ jungtis.

Jei tikėti šaltiniais — bazinių naujų „MacBook Pro“ kompiuterių versijų kainos bus tokios pačios kaip ir pristatytų praėjusiais metais.

Taip pat manoma, kad renginio metu kompanija pristatys ir naujas „AirPods Pro“ ausines bei supaprastintus „MacBook“ bei „MacBook Pro“ modelius. Žinoma, kompanija gali pristatyti ir daugiau naujovių.

„Apple“ renginys, transliuojamas iš „Apple Park“ prasidės 2021 metų spalio 18 dieną (antradienį) 20:00 Lietuvos laiku.

Patalpinkite priminimus apie renginį savo kalendoriuose. Tai padaryti galite atsisiųsdami kalendoriaus priminimą paspaudę ant kalendoriaus piktogramos esančios žemiau.

Atsisiųsti priminimą Kalendoriaus įrašas - priminimas apie Apple renginį 2021-10-18

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų