Kaip išvengti YouTube reklamų MacBook Pro su Touch Bar

Daugelis žiūrinčių video medžiagą „YouTube“ kanale keiksnoja ten, ir kitose svetainėse, rodomas reklamas ir tą lėtai slenkantį laiką iki pasirodys mygtukas leidžiantis jas praleisti. Yra būdas praleisti reklamą nelaukiant kol atsiras jos praleidimo mygtukas.

„MacBook Pro“ su „Touch Bar“ kompiuterių naudotojai žiūrėdami „YouTube“ video „Safari“ naršyklėje turi galimybę nelaukti kol atsiras reklamą praleisti leidžiantis mygtukas, o tai padaryti kol dar „tiksi“ iki jos laikrodis rodantis likusias sekundes iki jos praleidimo.

Nėra aišku ar tai klaida, tačiau bet kuriuo atveju būdas veikia.

Kai atsidarote „YouTube“ svetainę ir pradedate žiūrėti video — dažnai jo pradžioje arba ir viduryje pradedama rodyti reklama, kurią praleisti galima po kelių sekundžių. „MacBook Pro“ kompiuteriuose su „Touch Bar“ rodant reklamą atsiranda rodomo video slankiklis, kurį tiesiog pirštu nustūmus į dešinę reklamą galima praleisti dar net nesulaukus kol ekrane pasirodys tai padaryti leidžiantis mygtukas. Beje šis triukas veikia ir kitose svetainėse, kurios prieš video medžiagą dar įgrūdamas reklaminis video, pvz. lrytas.lt ir panašiai.

Būdas leidžiantis MacBook Pro su Touch Bar kompiuteriuose praleisti video reklamą dar iki atsiras tai padaryti leidžiantis mygtukas

Šis būdas gali veikti ir su nepraleidžiamomis reklamomis.

Tiesa, kad „MacBook Pro“ kompiuteriuose su „Touch Bar“ šis būdas veiktų turi būti įgalinta aplikacijų kontrolė iš „Touch Bar“. Ši funkcija yra įjungta pagal nutylėjimą, tad reklamų praleidimo būdas naudojant „Touch Bar“ turėtų veikti, nebent tą aplikacijų kontrolės funkciją išjungėte. Patikrinti ar ji įjungta ir jei reikia įjungti galite: System PreferencesKeyboard ir jei reikia Touch Bar shows nustatyme nurodę „App Controls“ ir uždėję varnelę prie Show Control Strip.

System Preferences → Keyboard langas MacBook Pro su Touch Bar kompiuteriuose macOS Mojave
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų