Kur pigiausia pirkti Apple įrangą

Tema: Internetas

Sukurta interneto svetainė leidžianti palyginti Apple produktų kainas visame pasaulyje.

Nors dauguma „Apple“ įrangos entuziastų šios kompanijos įrenginius perka toje šalyje kur gyvena, kai kurie stengdamiesi sutaupyti ir neretai rizikuodami patekti į nemalonią situaciją sugedus kai kuriems įrenginiams garantiniu, ieško kur šios kompanijos įrangą būtų galima įsigyti pigiau. Kad tokių ieškančių yra nemažai leidžia spręsti ir sukurta nauja svetainė „TheMacIndex“, kurioje galima palyginti kiek koks „Apple“ įrenginys kainuoja kurioje pasaulio šalyje.

iPhone XS kainų TheMacIndex svetainėje palyginimas.

Su „iPhone“ viskas kaip ir žinoma, pigiausia jį įsigyti Jungtinėse Valstijose. O štai norint pigiau įsigyti kitus „Apple“ įrenginius gali tekti ieškoti būdų tai padaryti kitose šalyse. Pavyzdžiui „iPad“, 1,6GHz 128GB SSD turintis „MacBook Air“ kaip ir „AirPods“ ausinės ar „HomePod“ garso kolonėlės pigiau kainuoja Kanadoje. „Magic Mouse 2“ — Tailande.

iPad Pro kainų TheMacIndex svetainėje palyginimas.

Svetainėje galima pasirinkti valiutą į kurią norite konvertuoti įrenginių kainas. Žinoma, kai kur kainų skirtumas yra labai nedidelis ir tai tik tuo atveju, kad pavyks ten įsigijus įrenginį susigrąžinti mokesčius. Tuo tarpu Kanadoje perkant 3,6GHz 6-ų branduolių „Mac Pro“ kompiuterį sutaupyti galima gana ženkliai. Kanadoje šis kompiuteris kainuoja 2294€, o Lietuvoje — 3499 €, netgi viešint netolimoje Švedijoje, kur mokesčiai yra 25 proc., galima parsivežti šį kompiuterį už pora šimtų eurų pigiau.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų