Apple išleido iOS 12.0.1 atnaujinimą

Apple išleido iOS 12.0.1 atnaujinimą

Ilgai netruko, kol „Apple“ išleido pieninių „iPhone XS“ dantukų klibėjimą ištaisantį atnaujinimą.

„Apple“ išleido, pagrinde „iPhone XS“ telefonų modeliams skirtą „iOS 12.0.1“ atnaujinimą.

Atnaujinimas labiausiai nudžiugins naujųjų „iPhone XS“ ir „iPhone XS Max“ telefonų savininkus, nes jame ištaisyta klaida neleidžianti įkrauti kai kurių naujų telefonų jei juos pajungiant prie įkroviklio ekranas yra neaktyvus. Ši klaida buvo ne visuose naujuose „iPhone XS“ ir „Max“ modeliuose, tačiau ją patiriančių buvo tikrai nemažai.

Atnaujinime taip pat ištaisyta ir Wi-Fi kai įrenginiai kartais jungdavosi prie lėtesnio 2,4GHz tinklo ir ignoravo 5GHz Wi-Fi.

Atnaujinime yra ir dar poros klaidų pataisymai skirti didesnei „iOS 12“ naudotojų auditorijai: įdiegę atnaujinimą „iPad“ naudotojai nudžiugs pamatę, kad „.?123“ klavišas grįžo į savo įprastinę vietą, pataisyta Bluetooth klaida kuri tam tikrais atvejais šį prievadą padarydavo neprieinamu. Taip pat atnaujinime ištaisyta ir klaida dėl kurios kai kuriose video aplikacijose galėjo būti nerodomi subtitrai.

Tai nėra didelis atnaujinimas, kuris „iOS“ įrenginius papildo naujomis galimybėmis, tačiau manau daugelis jį įdiegs su džiaugsmu.

Norėdami įdiegti atnaujinimą „iPhone“ ar „iPad“ atidarykite „Settings“ aplikaciją, pasirinkite „Software Update“ ir pasirodžius atnaujinimui su aprašymu spauskite ant „Download and Install“ mygtuko.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų