Fortnite žaidimas skirtas iOS per tris dienas sugeneravo daugiau nei 1 mln. JAV dolerių

Kovo 16 dieną „Epic Games“ išleido online šaudyklės „Fortnite: Battle Royale“ beta versiją „Apple Store“ beta. Iki šiol šis žaidimas buvo skirtas tik žaidimų konsolėms ir PC. Mobiliems įrenginiams skirta „Battle Royale“ palaiko kelių žaidėjų nepriklausomai nuo to kokią platformą jie naudoja („PlayStation 4“, PC, „Mac“, „iOS“ ar „Android“) režimą ir niekuo nesiskiria nuo versijos skirtos kompiuteriams.

Analitikų iš „Sensor Tower“ duomenimis, viso labo per tris su puse dienos šio žaidimo kūrėjai galėjo uždirbti daugiau nei 1,5 mln. JAV dol. iš pirkimų aplikacijoje. „Fortnite“ galima pirkti įvairius kostiumus, instrumentus, ginklus, emocijas ir t.t. Visa tai perkama už žaidimo valiutą „V-Bucks“. 1000 monetų — minimalaus kiekio kaina yra 10,99 €.

Reikia paminėti, kad visas keturias dienas Fortnite žaidimas buvo prieinamas tik turintiems pakvietimus. Tai reiškia, kad 1,5 mln. JAV dol. tik dalis tos sumos, kurią žaidimo kūrėjai galėjo gauti jei būtų iš karto išleidę žaidimą prieinamą visiems.

„9To5Mac“ duomenimis jau dabar „Fortnite: Battle Royale“ skirta „iOS“ yra vienas daugiausiai pinigų atnešęs žaidimas „Apple Store“ egzistavimo laikotarpyje. Tiesa, jis dar neaplenkė rekordininkų: „Pokemon Go“ per keturias dienas uždirbusių 4,9 mln. JAV dol. ir „Clash Royale“, kuriame per tą patį laikotarpį perkant aplikacijoje buvo išleista 4,6 mln. JAV dol.

Jei jau žaidėte „Fortnite“ skirtą „iOS“ pasidalinkite savo įspūdžiais komentaruose.

Kaip gauti „Fortnite for iOS“ kvietimą

Norėdami gauti kvietimą žaisti „Fortnite“:

  • apsilankykite „Fortnite“ svetainėje
  • Paspauskite ant Sign up for Email Invite
  • Jūsų paklaus ar jau žaidžiate „Fortnite“
    • Jei taip „Epic Games“ gali jus pridėti prie sąrašo ir rasti jūsų įsigytas priemones bei pasiekimus žaidžiant žaidimą kitose platformose
    • Jei ne – sukursite paskyrą ir ji bus patalpinta į „Fortnite for iOS“ pakvietimo laukiančiųjų sąrašą
  • Jūsų taip pat paklaus kokį įrenginį planuojate naudoti kaip pagrindinį žaisti šį žaidimą

Jei turite draugų, kurie jau turi pakvietimą ir žaidžia šį žaidimą — galite paprašyti jų jus pakviesti.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų