35 procentai iPhone pirkėjų renkasi iPhone X

iPhone X

„Barclays“ tyrimas rodo, kad „iPhone X“ populiarumas auga geometrine progresija.

„Barclays“ analitikas Mark Moskowitz paskelbė apklausos, kurioje dalyvavo apie 1000 žmonių iš JAV, Jungtinės Karalystės, Vokietijos ir Kinijos duomenis. Susumavus apklausos rezultatus tapo aišku, kad 62 procentai apklaustųjų planuoja savo išmaniuosius telefonus atnaujinti sekančiais metais, o 72 proc. per sekančius 18 mėnesių.

Iš planuojančių pirkti naują išmanų telefoną, „iPhone“ sakė pirksiantys 54 procentai respondentų. Ir geros naujienos „Apple“ — Iš planuojančių pirkti naują išmanų telefoną 35 procentai planuoja įsigyti „iPhone X“.

Ataskaitoje teigiama, kad praėjus mėnesiui po „iPhone X“ pasirodymo parduotuvėse, šio „iPhone“ modelio paklausa ir populiarumas stipriai išaugo. Rugpjūčio mėnesį „Barclays“ atliktos apklausos duomenimis daugiau nei 1000 € kainuojantį „iPhone X“ sakė pirksiantys tik 18 proc. apklaustųjų. 31 proc. apklaustųjų sakė planuojantis įsigyti senesnius „Apple“ telefonus (į senesnių tarpą patenka ir „iPhone 8“ bei „iPhone 8 Plus“).

Kitos geros žinios „Apple“ yra tos, kad 23 procentų apklausoje dalyvavusių ne „Apple“ telefonų naudotojų sakė planuojantys įsigyti „iPhone“. Didžiausia prie „iPhone“ pereiti apklaustųjų dalis buvo Kinijoje. Šioje šalyje net 37 procentai apklausoje dalyvavusių ne „Apple“ naudotojų sakė planuojantys prisijungti prie „Apple“ ekosistemos.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų