Brangiausi pasaulyje iPhone

Tema: iPhone

Jei esate vienas tų besiskundžiančių, kad „iPhone“ kainuoja daug — pasidairykite po šį sąrašą prieš eidami pirkti naujo „Apple“ telefono.

Daug žmonių sako, kad „iPhone“ kainuoja brangiai ar per brangiai. Šios kalbos „Apple“ pristačius „iPhone X“ ir jo „kosminę“ kainą, kalbos „iPhone“ brangumą vėl tapo aktualios. Tačiau yra vienetiniai telefonai, prie kurių rankas prikišo juvelyrai ir tokių telefonų savininkams tikriausiai įprastinė „iPhone“, net ir „iPhone X“ kaina atrodo niekingai žema.

Žemiau keli geriausiai žonomi brangiai kainuojantys „iPhone“.

Specialus rausvas iPhone modelis (2 000 €)

Rausvas „Amosu Couture“ „iPhone 5“

Proginį, Valentino dienai skirtą „iPhone 5“ 2013 metais sukūrė „Amosu Couture“. Šiame 2 350 JAV dolerių (2013 metais apie 1 700, o dabar apie 2 000 eurų) nėra naudojami brangūs metalai ar brangakmeniai. Šio modelio nugarėlėje buvo galima išgraviruoti būsimosios telefono savininkės vardą ir ją turėjo papirkti rausvo aukso spalva.

Pokémon Go fanams skirtas iPhone 6s (2 300 €)

„iPhone 6s Pokémon Go Edition“ - „Caviar“ dizainas

Staiga, su dideliu trenksmu prasidėjusi ir taip pat staigiai nurimusio „Pokémon Go“ žaidimo fanams skirtas „iPhone 6s“ modelis. Šio „Caviar“ modifikuotos išorės „iPhone“ kaina 2 700 JAV dolerių (apie 2 300 eurų).

iPhone 6s Clasique (2 900 € …)

Rausvo aukso korpusą turintis iPhone 6s pagamintas Helsinki įsikūrusių juvelyrų „Legend“.

Jei manote, kad rausvo aukso spalvos iPhone 6s yra per daug įprastas - galite įsigyti tikro rausvo aukso korpusą turintį iPhone 6s.

Jei naujai išleisti rausvo aukso spalvos iPhone 6s jūsų nežavi - galite įsigyti ne rausvo aukso spalvos, bet rausvo aukso iPhone 6s. Helsinkyje įsikūrę juvelyrai siūlo įsigyti tikro rausvo aukso 128GB iPhone 6s pavadintą „Clasique“, kurio nugarėlėje esantis Apple logo nusagstytas 87-ais VVS1 klasės deimantais. Daugiau prabangos trokštantiems „Legend“ juvelyrai siūlo ir „Momentum“ iPhone 6s modelį, kurio korpusas rankomis išraižytas įvairiais raštais, papuoštas egzotine oda bei deimantais.

Kiekvieną iPhone „Legend“ atsiųs įpakuotą puikioje - iPhone prabangą atitinkančioje dėžutėje. Žinoma, komplekte rasite ir rausvo aukso „EarPod“ ausines. Tikriausiai nenustebsite išgirdę, kad rausvo aukso spalvos ir tikro rausvo aukso 128GB iPhone 6s kainos nėra vienodos. „Clasique“ variantas kainuoja 2 950 €, o „Momentum“ kaina prasideda nuo 3 790 € ir gali siekti 13 500 €.

Calypso Diamond iPhone 6s (3 000 €)

„Calypso Diamond iPhone 6s“ — dizainas „Givori“

Šio „iPhone 6s“ nugarėlė padaryta iš aukso ir platinos padabinta tūkstančiais mažučių deimantų. Šiame modelyje „Giovari“ juvelyrams pavyko maksimaliai tiksliai suvesti visus perdaryto „iPhone“ korpuso elementus. Anksčiau taip tiksliai to padaryti nebuvo pavykę nei vienam telefonus super-brangiais paverčiančiam juvelyrui.

iPhone 5s Vladimir Putin gerbėjams (3 700 €)

„iPhone 5s“ Vladimir Putin gerbėjams

Nors rašoma, kad šis telefono modelis sukurtas Rusijos prezidento Vladimir Putin garbei, mano galva italų „Caviar“ juvelyrai paprasčiausiai norėjo į savo kišenę nusiurbti pinigų ir pasipelnyti iš milžiniškos labai turtingų žmonių Rusijoje armijos.

Nugarinėje telefono dalyje padarytoje iš 18 karatų geltono aukso, vietoje „Apple“ logotipo atvaizduotas Putin’o portretas, o kiek žemiau Rusijos herbo siluetas.

iPhone 4 History edition (53 600 €)

iPhone 4 History edition

Tai vienas įdomesnių prabangių „iPhone“ modelių. Jo dizainą sukūrė liverpulietis Stuart Hughes, o pagamino Katherine Hughes. Šio „iPhone 4“, kurio kaina eurais jo pasirodymo metu buvo apie 39 000 eurų (63 000 JAV dolerių), pagamintas iš 65 milijonų metų senumo tiranozauro liekanų ir ne mažiau senesnio meteorito.

Tokių telefonų buvo pagaminta viso labo 10 vienetų ir vertinant medžiagų iš kurių jis pagamintas retumą — kaina neatrodo itin aukšta.

iPhone 3g Princess Plus (147 500 €)

iPhone 3g Princess Plus - Peter Aloisson

Šį telefoną australų dizaineris ir juvelyras Peter Aloisson pristatė dar 2008 metais. Tai vienas pirmųjų iš ties brangių „iPhone“.

Šio telefono paviršius padengtas 318 deimantų įtvirtintų 18 karatų aukso korpuse.

Milijoną kainuojantis iPhone 5s (850 500 €)

Milijoną kainuojantis iPhone 5s
Milijoną kainuojantis iPhone 5s

Šį „iPhone 5s“ sukūrė juvelyrų kompanija „Alchemist London“, kuri specializuojasi auksu ir deimantais dabinti nešiojamus ir planšetinius kompiuterius bei telefonus.

Šiai kompanijai priklauso ir vėliau sukurtas pats brangiausias „iPhone“.

iPhone 7 Delux (1 100 000 €)

iPhone 7 Delux - Brikk

Šiuos įrenginius ir dabar galima įsigyti Los Angeles įsikūrusioje „Brikk“.

Galima rinktis pagal „iPhone 7“ nugarėlių raštus ir spalvas. Nugarėlės pagamintos iš skirtingų medžiagų, tame tarpe aukso ir platinos. Žinoma neapsieita be deimantų.

iPhone 3G Kings Button (2 140 000 €)

iPhone 3G Kings Button
iPhone 3G Kings Button

Šis Peter Aloisson sukurtas telefonas ko gero tapo pirmasis „iPhone“, kurio kaina JAV doleriais peržengė septynių skaičių ribą. Aloisson sukurtas „iPhone 3G Kings Button“ nuo viršaus iki apačios padengtas brangiais metalais ir deimantais. Tokia didelė šio telefono kaina dėl reto, 6,6 karato deimanto panaudoto „Home“ mygtukui papuošti.

iPhone 5 Black Diamond (14 500 000 €)

iPhone 5 Black Diamond
iPhone 5 Black Diamond

Stuart Hughes gerai žinomas besidominčių juvelyrų papuoštais mobiliais telefonais tarpe. Sakoma, kad Kinijos verslininkas, juodojo deimanto savininkas, susisiekė su Stuart Hughes ir užsakė, kad šis pagamintų auksinį „iPhone“. Tai kol kas pats brangiausias „iPhone“ — jo kaina 15 300 000 JAV doleriaių.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. Ant straipsnio viršaus tas goldas gražus,bet visi kiti, tai tokie urodai,kad n....ui :) kalbu apie išvaizda.
    Iphone X ant išvaizdos deda visus :))

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų