Pixelmator komanda planuoja išleisti Pixelmator Pro

 „Pixelmator Pro“ v1.0

„Pixelmator“ paskelbė, kad planuoja išleisti pirmąją naujos grafinių vaizdų redagavimo aplikacijos „Pixelmator Pro“ versiją.

Visame pasaulyje gerai žinoma, lietuvių įkurta kompanija „Pixelmator“ paskelbė, kad jau šį rudenį pasaulį išvys nauja kompanijos aplikacija „Pixelmator Pro“. Aplikacijos kūrėjai žada profesionalius įrankius, intuityvų dizainą, modernią vieno lango naudotojo sąsają, aplikaciją gebančią mokytis iš to kaip ja naudojamasi ir t.t.

„Pixelmator Pro“ sukurta išskirtinai „Mac“ kompiuteriams ir aplikacija išnaudoja naujausių „Apple“ kompiuteriuose įdiegtų grafinių procesorių galimybes ir funkcijas tokias kaip „Metal 2“, „Core Image“ ir „OpenGL“. Aplikacija sukurta „Swift 4“ programavimo kalboje ir išnaudoja visus naujausių programinės ir aparatinės įrangų technologinius pranašumus.

Aplikacija suderinama su HEIF failų formatais, palaiko RAW (tame tarpe ir RAW failų sluoksnius), puikiai palaiko „Adobe Photoshop“ formato failus, palaiko tokias „macOS“ funkcijas kaip versijavimas, pilno ekrano režimas, bendrinimas, iCloud, „Touch Bar“, plačią spalvų gamą, Split View režimą ir t.t.

„Pixelmator Pro 1.0“ šį rudenį bus platinama „Mac App Store“ aplikacijų parduotuvėje. Aplikacijos kūrėjai kol kas nepaskelbė aplikacijos kompiuteriui keliamų reikalavimų ir kainų.

Žemiau aplikacijos pristatymo video padėsiantis geriau įsivaizduoti kas per „žvėris“ mūsų laukia šį rudenį.

Daugiau informacijos apie aplikaciją rasite „Pixelmator Pro“ interneto svetainėje.

„Pixelmator Pro“ Pixelmator Pro

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų