Kalbama, kad Apple turi problemų su iPhone X gamyba

Temos: Apple, iPhone

Iš karto pora šaltinių praneša, kad „Apple“ turi sunkumų su „iPhone X“ gamyba.

Panašu, kad „Apple“ turi problemų susijusių su „iPhone X“ gamyba. Apie tai praneša iš karto pora patikimų šaltinių. „DigiTimes“ šaltinių duomenimis, „Apple“ komponentų gamintojai pagamina tik 40 proc. numatytiems kiekiams „iPhone X“ pagaminti reikalingų komponentų.

Šiais metais paklausa naujiesiems „iPhone X“, panašu, bus milžiniška. „KGI Securities“ paskaičiavimais ji gali būti 40–50 mln. vienetų. Jei „Apple“ ir toliau jau „iPhone X“ surinkimui reikalingų komponentų deficitą, šių telefonų deficitą mes — paprasti naudotojai galime jausti iki pat 2018 metų pavasario.

Viena iš problemų priežasčių yra „TrueDepth“ sistemos gamyba. „Apple“ sistemoje naudojama daug daugiau daviklių, nei savo sistemose naudoja konkurentai ir tai apsunkina masinę šios sistemos gamybą.

„Wall Street Journal“ situaciją aprašo taip: „Šį kartą “Apple” turi rimtų problemų su “iPhone X” gamyba. Šiuokart su taip vadinamais Romeo ir Džiuljeta komponentais. “Romeo ir Džiuljeta” tai naujosios sistemos veidų atpažinimo sistemos In ir Jang. Šaltiniai teigia, kad gaminant “Romeo” užtrunkama ilgiau, nei “Džiuljetą” ir tai tampa sistemos komponentų tiekimo disbalanso priežastimi.“

Romeo ir Džiuljeta „Wall Street Journal“ vadina IR spindulių kamerą ir taškinį projektorių.

Jei šių patikimų šaltinių informatoriai nesuklydo — panašu „iPhone X“ gauti šiais metais bus gana sudėtinga. Tikėkimės, „Apple“ šią problemą išspręs greitai ir be kokių nors nuolaidžiavimų kokybei.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų