Gali būti, kad iPhone 8 debiutas kai kuriuos žmones papiktins

Tema: iPhone
„iPhone 8“ konceptas

Tikėtina, kad „Apple“ išleidus „iPhone 8“ jį bus sunku gauti, tačiau kompanija dės visas pastangas situacijai pagerinti.

Pirmadienį du „BlueFin“ analitikai — John Donovan ir Steve Mullane — paskelbė ataskaitą, kurioje sakoma, kad ketvirto 2017 metų ketvirčio metu „Apple“ gerokai padidins „iPhone“ gamybos mastus.

„Baron’s“ pasidalino žinutės, kurioje Donovan ir Mullane (nenurodydami šaltinio) sako jog jų manymu „Apple“ “tikriausiai ketvirto ketvirčio, pasibaigsiančio rugsėjo mėnesį[1], savo gamintojų gamyklose pagamins 53 milijonus „iPhone“ iš kurių tik 5-6 milijonai vienetų bus „iPhone X“”. Likę „iPhone“ modeliai bus „iPhone 7s“ ir “iPhone 7s Plus“, kuriuose bus diegiami LCD ekranai, priešingai nei „iPhone 8“, kuriuose „Apple“ diegs OLED ekranus. Tai reiškia, kad „iPhone 8“ bus pagaminta gerokai mažiau nei manoma bus šį modelį trokštančių įsigyti. Priežastis to paprasta — kompanija jau turi visus komponentus reikalingus „iPhone 7s/Plus“ surinkimui, todėl ir sutelks visas pajėgas jų gaminimui.

Analitikai mano, kad po to kai rugsėjo mėnesį „Apple“ išleis tris naujus „iPhone“ modelius, kompanija dramatiškai padidins „iPhone 8“ gamybos apimtis. Pirmo sekančių „Apple“ fiskalinių metų ketvirčio pasibaigsiančio gruodį metu, analitikų manymu kompanija pagamins dar 44 milijonus „iPhone 8“ ir dar 30 milijonų sekančių ketvirčių metu.

„Mes tikimės, kad gamybiniai “Apple” planai 2017 ir 2018-iems metams bus rekordiniai“, — sako John Donovan ir Steve Mullane, „ir tai nė kiek nestebina omenyje turint su “iPhone 8” siejamas pirkėjų viltis“.

Toliau savo pranešime „BlueFin“ analitikai rašo, kad „dėl komponentų kompanija jau yra apsisprendusi“, tačiau koks tas sprendimas dar nėra aišku, nes mus pasiekia prieštaringa informacija susijusi su „Touch ID“ jutikliais naujuose telefonų modeliuose. Dabar analitikų manymu išleidus naujuosius „iPhone“ modelius juose neišvysime pirštų atspaudų skenavimo jutiklių ir funkcionalumo.


  1. Fiskalinai „Apple“ 2017 metai prasidėjo 2016 metų rugsėjo 25, o baigsis 2017 metų rugsėjo 30 dieną. ↩

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų