Jei šviestuvo piktograma iPhone neaktyvi

Tema: Naujienos

Retais atvejais galite susidurti su situacija, kai prožektoriuko/šviestuvo piktograma yra neaktyvi ir negalite aktyvuoti šios „iOS“ funkcijos.

Esu tikras, kad tikrai ne vienas esate pasinaudoję „iOS“ įdiegta prožektoriuko/šviestuvo funkcija prieinama per „iOS“ „Notification Center“ ir gal net esate susireguliavę jo švietimo intensyvumą. Kartais galima atsidurti situacijoje kai reikia pasišviesti, tačiau „Notification Center“ esanti šviestuvo piktograma yra neaktyvi.

atjungta šviestuvo funkcija iOS 10

Žemiau aprašytas spendimas nepanaikina klaidos, dėl kurios taip įvyksta, tačiau puikiai veikia kaip laikinas sprendimas.

  • du kartus paspauskite „iPhone“ „Home“ mygtuką (dvigubas paspaudimas)
  • atsidariusiame atidarytų aplikacijų sąraše raskite „Camera“ aplikaciją ir pastumdami jos langą į ekrano viršų – uždarykite.
    Jei tai neišspręs problemos tokiu pačiu būdu uždarykite visas atidarytas aplikacijas.

Šviestuvo funkcijos atjungimas susijęs su tuo, kad dėl klaidos aplikacijoje liko įjungtas „Camera“ komponentas, kuriam gali reikėti blykstės. Blykstei fotografuojant ir šviestuvėliui naudojamas tas pats „iPhone“ modulis. „Apple“ neleidžia naudotis šviestuvėlio funkcija kai aktyvi fotografavimo funkcija.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų