„Apple“ atnaujino „AirPort“ stotelių aparatinę įrangą

„Apple“ išleido aparatinės įrangos atnaujinimus skirtus jos „AirPort“ stotelėms/Wi-Fi maršrutizatoriams.

„Apple“ atnaujino jos „AirPort Express“, „AirPort Extreme“ ir „AirPort Time Capsule“ stotelių aparatinę įrangą (firmware) todėl jei staiga pamatysite jų būklės indikatorius mirksint ar šviečiant geltonai – neišsigąskite – greičiausiai viskas veikia puikiai, tai tiesiog pranešimas apie atnaujinimą.

Šis atnaujinimas ištaiso klaidą dėl, kurios vartotojai „Back to My Mac“ pagalba besijungiantys prie savo „AirPort“ stotelių galėjo susidurti su problemomis.

Norėdami įdiegti atnaujinimą:

  • Atidarykite „AirPort Utility“ aplikaciją. „Mac“ kompiuteriuose ją rasite /Utilities aplanke. Norėdami atnaujinti „iPhone“, „iPad“ ar „iPod touch“ pagalba į savo „iOS“ įrenginį įdiekite (jei dar neturite) „AirPort Utility“ aplikaciją iš „App Store“.
  • Šalia tinkle esančių „AirPort“ stotelių pamatysite raudoną apskritimą su atnaujinimų/pranešimų kiekiu (greičiausiai tai bus 1). Jei stotelė apsaugota slaptažodžiu - gali būti kad to raudono apskritimo nepamatysite kol nepaspausite ant stotelės ir nesuvesite slaptažodžio.
  • Paspauskite ant stotelės paveikslėlio
  • Įdiekite atnaujinimą.

Atminkite, kad atnaujinant aparatinę įrangą, prie to maršrutizatoriaus pasijungę vartotojai laikinai praras ryšį.

Jei tinkle yra kelios stotelės - pradžioje atnaujinkite tas, kurios nepajungtos prie interneto tiesiogiai, o galiausiai.

„AirPort Extreme“ ir „AirPort Express“ aparatinės įrangos (firmware) atnaujinimai „AirPort Utility“ aplikacijoje skirtoje „Mac“ kompiuteriams.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų