„Apple“ paskelbė „Multi-Touch“ remonto programą „iPhone 6 Plus“

Tema: iPhone

„Apple“ paskelbė programą, kurios metu remontuos „iPhone 6 Plus“ telefonus, kurių savininkai skundžiasi mirksinčia juosta ekrano viršuje ar lietimui nejautriu ekranu.

„Apple“ nustatė, kad kai kurie „iPhone 6 Plus“ telefonai galu turėti mirksinčią juostą ekrane arba jų telefono ekranas nebus jautrus lietimams po to kai įrenginys buvo kelis kartus nukritęs ant kieto paviršiaus.

„Apple“ teigia „iPhone 6 Plus“ naudotojai, kurių įrenginiai turi aukščiau aprašytus simptomus, yra veikiantys ir jų ekranai nėra skilę ar sudaužyti gali kreiptis į autorizuotą „Apple“ servisą. Rekomenduojama servisams šio gedimo šalinimo kaina yra 155 €, bet „Apple“ teigia, kad skirtingi autorizuoti „Apple“ serviso centrai gali taikyti skirtingas kainas.

„Apple“ susisieks su tais „iPhone 6 Plus“ naudotojais, kurie šiuos gedimus jau anksčiau pašalino „Apple“ ar jos autorizuotame servise ir suderins apmokėjimo skirtumo atlyginimą. Jei šiuos gedimus esate jau taisę, tačiau „Apple“ su Jumis nesusisiekė – susisiekite su „Apple“.

Atminkite, kad pagal „Apple“ aparatinės įrangos garantijos taisykles: „Prieš pristatydami “Apple” produktą į garantinio aptarnavimo centrą, turite sukurti atskirą jo laikmenoje esančio turinio atsarginę kopiją, pašalinti visą asmeninę informaciją ir išjungti visus apsaugos slaptažodžius. Teikiant aptarnavimo paslaugą jūsų “Apple” produkto laikmenoje esantis turinys gali būti ištrintas, pakeistas ir (arba) performatuotas.“

Taip pat, „Apple“ gali apriboti įrenginio remonto geografiją ir „iPhone 6 Plus“ taisyti tik toje šalyje kur jis buvo įsigytas.

Problema yra žinoma jau kuris laikas ir internete netrūksta blyksinčio ar prisilietimui nejautraus ekrano problemą turinčių „iPhone 6 Plus“ naudotojų nusiskundimų. Šis gedimas net gavo atskirą pavadinimą „touch disease“ (lietimo susirgimas). Tačiau nežiūrint to, kad tokie ekspertai kaip „iFixit“ šios problemos priežastimi įvardina „dizaino trūkumą“, įrenginio naudotojai, kuriems jau išseko garantijos terminas už šio gedimo taisymą yra sumokėję net 329 USD ir panašu, kad „Apple“ ir toliau planuoja imti pinigus už šio gedimo taisymą, tiesa ne tokius grobuoniškus.

Ši programa galioja visame pasaulyje, 5 metus nuo pirmojo „iPhone 6 Plus“ įsigijimo parduotuvėje ar pas „Apple“ autorizuotą pardavėją.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų