Sprogo galinėje studento kelnių kišenėje įdėtas „iPhone 6 Plus“

Pastaruoju metu internete stipriai padaugėjo pranešimų apie sprogstančius ir užsidegančius mobiliuosius telefonus. Daugeliu atvejų tai „Samsung Galaxy Note 7“, bet ne šiuo.

Sprogo galinėje studento kelnių kišenėje įdėtas „iPhone 6 Plus“

„Samsung“ išleidus savo naująjį flagmaną, tapusiu Pietų Korėjos kompanijos fiasko, „Galaxy Note 7“ internetas pradėjo pildytis pranešimais ir nuotraukomis apie sprogstančius šiuos „Android“ telefonus. Tačiau šį savaitgalį, pasirodė informacija ir apie vieną Džersyje sprogusį „Apple“ išmanų telefoną.

Sprogo galinėje studento kelnių kišenėje įdėtas „iPhone 6 Plus“

Šį kartą koledžo studento, Sam Darin Hlavaty galinėje kelnių kišenėje, paskaitos metu, sprogo 2014 metų laidos „iPhone 6 Plus“. Žinoma, šis incidentas niekaip nesusijęs su „iPhone 6 Plus“ akumuliatoriaus krovimu, kaip tai yra su pastaruoju metu sproginėjančiais „Galaxy Note 7“.

Sprogo galinėje studento kelnių kišenėje įdėtas „iPhone 6 Plus“

„Staiga mes išgirdome šnypštimą ir plyštančios medvilnės garsą“ (įdomu ką studijuoja šie studentai, kad gali identifikuoti garsą, kurį skleidžia plyštanti medvilnė studento sėdimosios srityje). „Netrukus pasipylė dūmai“, - sako nelaimėlio klasiokė Rebecca Darina Bukbinder. Kai Sam traukė telefoną iš kišenės jis vos jo nepadegino ir telefoną jis numetė ant žemės.

„Apple“ kol kas nepakomentavo (ir greičiausiai nepakomentuos) šio incidento. Greičiausiai šio „iPhone 6 Plus“ plyštančios medvilnės garsų skleidimo lydimo dūmų efektais priežastis yra dėl telefono deformacijos pažeistas akumuliatorius. „iPhone 6 Plus“ yra dideli telefonai ir laikant juos galinėse (ir ne tik) aptemptų džinsų kišenėse bei sėdant (ypač ant kieto) paviršiaus nėra sudėtinga juos deformuoti ir taip pažeisti viduje esančią elektroniką. Internete ne kartą buvo pranešta apie „iPhone 6 Plus“ korpuso elastiškumą ir galėjimą sulinkti, ypač jei tam sudaromos puikios sąlygos.

Mano galva studentas pats kaltas, dėl tokio nuotykio. Pažeidus dabartiniuose mobiliuose telefonuose naudojamus akumuliatorius, šie linkę skleisti visokius (plyštančios medvilnės) garsus, kaisti, degti ir net sprogti.

Būkite atsargūs

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų