Supykusi motina sušaudė „iPhone“ taip bausdama savo nepaklusnius vaikus

Tema: iPhone

Motina kaltindama socialinius tinklus ir siekdama pamokyti savo vaikus paklusnumo – sušaudė „iPhone“.

Nėra nieko keista, kad kai kurių vaikų „nolifinimas“ išgręžia tėvų kantrybę iki paskutinio lašo ir šie nejuokais įsiunta ir net stveriasi kraštutinių priemonių – bausmių. Panašu, kad taip nutiko ir JAV kur motina nutarė susigrąžinti savo vaikų pagarbą ir dėmesį paskelbdama mirties nuosprendį „iPhone“. Supykusi ant vaikų, kad šie per daug laiko praleidžia socialiniuose tinkluose – moteris pasiėmusi šautuvą sušaudė „iPhone“, o kad vargšas „iPhone“ tikrai neprisikeltų ir netvirkintų jos vaikų – šėlstanti moteris kontrolinį „šūvį“ atliko kūju.

Dramatiškai, lyg pasirodymo metu moteris pasiėmusi šautuvą į ranką šaukė: „aš smerkiu tai, kokį poveikį daro socialiniai tinklai mano vaikams, jų nepaklusnumą ir nepagarbą.“ Paskelbusi mirties nuosprendį „iPhone 5c“ moteris toliau skelbė savo „vaikų susigrąžinimo deklaraciją“: „aš atsisakau būti keikiama. Aš prieštarauju, kad man nepaklūsta. Aš susigrąžinu savo kaip motinos rolę!“ šaukė moteris prieš pakartotinai paleisdama kulką į vargšą „iPhone“.

Gaila, bet telefonas neatlaikė šėlstančios motinos išpuolių ir jos taiklūs šūviai jį pavertė didesnių ir mažesnių šukių krūva. Tiesa, to pasirodė negana. Tam, kad iš kelio jos vaikus vedantis elektronikos įrenginys neturėtų šansų prisikėlimui – ji savo pasiryžimą užtvirtino įtikinamais kūjo smūgiais per jau ir taip negyvo „iPhone“ liekanas.

„Mano vaikų gyvenimas man yra svarbesnis, nei bet koks elektroninis įrenginys Žemėje. Aš nesutinku, kad mano vaikai bendrauja su žmonėmis, kurių aš nežinau ir dalyvauja dramose, kuriose jie neturėtų dalyvauti“, - šaukė moteris prieš nuleisdama jos ketinimus užtvirtinančią kūjo galvą ant to kas liko iš telefono.

Ar tai buvo pamoka moters vaikams? Sprendžiant iš jų reakcijos nepanašu, kad jie labai stipriai dėl to pergyveno. Už kameros girdima, kad jie savo motinai sako, kad jiems „nusispjaut ant to ką ji čia daro“ (čia gerokai švelnesnė jų pasisakymo versija). Jei tai tika, viliuosi jog tai tik motinos pradėto šou dalis ir po to, kai baigė filmuoti, jie susimąstė, bent akimirkai, apie priežastis sukėlusios motinos maištą… jei visa tai ką matome video yra tikra.

Labai galimas dalykas, kad ši įniršusi moteris, kuri beje nėra geriausia aktorė pasaulyje, nes kai kurie jos veiksmai atrodo lyg būtų repetuoti ir visas šis „iPhone“ sušaudymas – tėra vaidinimas, kurio dėka siekiama patekti į žiniasklaidą ir bent porą sekundžių pasimėgauti šlovės spinduliuose.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų