Apple išleido specialiai „iPad 2“ skirtą „iOS 9.3“ atnaujinimą [papildyta]

Po kai kurių senesnių „Apple“ „iOS“ įrenginių savininkų skundų, kad šie atnaujinę sistemą į „iOS 9.3“ negali jų „iPhone“ gamintoja laikinai atšaukė šiems įrenginiams skirtą atnaujinimą.

Senesnių „iOS“ įrenginių savininkai pradėjo skųstis, kad atnaujinę savo įrenginių operacinę sistemą į „iOS 9.3“ negali jų aktyvuoti. „Apple“ šią informaciją patvirtino ir tuojau pat atšaukė šiems įrenginiams skirtus atnaujinimus.

Įrenginiai, kuriems „Apple“ laikinai atšaukė „iOS 9.3“ atnaujinimą:

Jei dar neatnaujinote savo senesnių įrenginių operacinės sistemos versijos į „iOS 9.3“ – kai tik „Apple“ išleis jiems skirtą atnaujinimą – jį pamatysite „iOS“ įrenginyje atidarę Settings aplikaciją ir pasirinkę GeneralSoftware Update

„Apple“ atstovas apie „iOS 9.3“ atnaujinimo atšaukimą senesniems „iOS“ įrenginiams sakė: „Atnaujinant kai kurios „iOS“ įrenginius („iPhone 5s“ ir senesnius bei „iPad Air“ ir išleistus anksčiau) į „iOS 9.3“ gali reikėti įvesti ”Apple ID“ ir slaptažodį, kuris buvo naudojamas diegiant įrenginį. Jei vartotojas neprisimena slaptažodžio – jų įrenginys bus neaktyvus iki jie prisimins savo slaptažodį arba jį pakeis. Šiems senesniems įrenginiams skirtus “iOS 9.3” atnaujinimus mes atšaukėme ir artimiausiomis dienomis išleisime pakeistą atnaujinimo versiją, kurioje šių žingsnių nereikės“.

Keista, kaip po 7 beta versijų „Apple“ gali pražiopsoti tokius padarinius sukeliančias klaidas.

„iPad 2“ (GSM) skirtas atnaujinimas jau išleistas

„iPad 2“ skirtą atnaujinimą (13E236 senojo atnaujinimo numeris buvo 13E233) „Apple“ jau išleido ir reikia tikėtis, kad netrukus pasirodys ir kitiems, senesniems „iOS“ įrenginiams skirta „iOS 9.3“ atnaujinimo versija.

Kol kas „Apple“ išleido tik „iPad 2“ (GSM) skirtą atnaujinimą 13E236

Panašu, kad ir atnaujinta „iOS 9.3“ versija pilna klaidų, kelios kurių (tokios kaip „Safari“ neatsidarančios ar net naršyklę „užlaužiančios“ nuorodos kitose aplikacijose) kažkokiu tai mistiniu būdu persimetė net į kai kurių „iOS 9.2.1“ vartotojų įrenginius. Jei dar nesate įdiegę „iOS 9.3“ versijos, manau, protinga būtų palaukti kol pasirodys stabili šios operacinės sistemos versija.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų