Apple bus apdovanota už Niujorko istorinių pastatų išsaugojimą

Apple Store, Niujorkas, Grand Central Terminal'e
Apple Store, Niujorkas, Grand Central Terminal'e

Apple įdėjo daug pastangų ir pinigų, kad istoriniai Niujorko pastatai, kuriuose įsikūrusios Apple Store parduotuvės būtų atrestauruoti.

Apple Store parduotuvės JAV yra vienos gražiausių parduotuvių šalyje ir taip yra todėl, kad didelė jų dalis įsikūrusios pastatuose pastatytuose 1900-tųjų pradžioje.

Sekantį mėnesį Apple gaus apdovanojimą už istorinių pastatų, kuriuose įkurtos parduotuvės autentiškumo išsaugojimą. Šį apdovanojimą Apple suteiks pelno nesiekianti organizacija „The New York Landmarks Conservancy“.

Viename brangiausių ir prestižiškiausių Niujorko gyvenamųjų rajonų – Upper East-Side (Viršutiniame Ystsaide), 940 Madison Avenue adresu įsikūrusi Apple Store. Apple šiame pastate įsikūrė 2015 metais. Anksčiau šiame, vėlyvojo angliškojo renesanso stiliuje architekto Henry O. Chapman suprojektuotame, pastate buvo įsikūręs „US Mortgage & Trust“ bankas. Apple įdėjo labai daug pastangų, kad pastatui vėl būtų sugrąžintas jo pirminis vaizdas: kaip išorėje, taip ir viduje.

Upper East-Side įsikūrusi Apple Store.
Upper East-Side (Viršutiniame Ystsaide), 940 Madison Avenue adresu įsikūrusios Apple Store viena iš salių.
Madison Avenue (Upper East-Side) įsikūrusios Apple Store viena iš salių

Apie tai, kad čia buvo bankas primena nebent tik geležinės grotos ir išlikęs tikras seifas. Tiesa, jis nebenaudojamas pagal jo pirminę paskirtį – jo vietoje Apple įrengė specialų VIP kambarį, kur vyksta susitikimai su verslo klientais.

Upper East-Side (Viršutiniame Ystsaide), 940 Madison Avenue adresu įsikūrusioje Apple Store išlikęs „US Mortgage & Trust“ banko seifas.
Upper East-Side (Viršutiniame Ystsaide), 940 Madison Avenue adresu įsikūrusios Apple Store VIP kambarys, kur vyksta susitikimai su verslo klientais.
Upper East-Side įsikūrusios Apple Store VIP klientų kambarys
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų