Apple išleido naują aplikaciją „Music Memos“ bei atnaujino kelias muzikantams skirtas aplikacijas

Apple išleido naują, muzikantams, kompozitoriams ir atlikėjams skirtą iOS Aplikaciją „Music Memos“ bei atnaujino dvi kitas kūrybingiems ir muzika gyvenantiems žmonėms skirtas aplikacijas.

Apple paskelbė apie naujos iOS aplikacijos išleidimą bei aplikacijų, skirtų muzikos kūrybai iOS įrenginiuose atnaujinimą. Naujos „Music Memos“ aplikacijos pagalba muzikantai ir dainų autoriai gali greitai ir patogiai įrašyti savo muzikines idėjas tiesiai į iPhone. Atnaujintoje „Garage Band“ aplikacijoje Apple įdiegė reikšmingų naujovių, tame tarpe „Live Loops“ – įdomų muzikos mikširavimo didžėjaus stiliumi įrankį, leidžiantį tai daryti tiesiai iPhone ar iPad.

Viso pasaulio muzikantai, nuo garsių atlikėjų iki talentingų mokinių kuria nuostabią muziką Apple įrenginių pagalba. Nauja aplikacija „Music Memos“ leis jiems tuojau pat įrašyti savo kūrybines idėjas į iPhone ir iPad, – sakė vyriausias Apple pasaulio marketingo viceprezidentas Phil Schiller. „GarageBand“ – pati populiariausia muzikos kūrimo aplikacija pasaulyje ir šis atnaujinimas, tokių galingų funkcijų kaip „Live Loops“ ir „Drummer“ pagalba, leis bet kam atskleisti savo muzikinius gabumus. Atnaujinta „GarageBand“ dabar palaiko ir didesnį ekraną turintį iPad Pro, bei joje atsirado 3D Touch funkciją, kurią deramai įvertis iPhone 6s ir iPhone 6s Plus naudojantys aplikacijos vartotojai.

„Music Memos“ aplikacijos ekrano vaizdas

Daug muzikantų pasaulyje savo kūrybines idėjas užrašinėja „Voice Memos“ iPhone aplikacijos pagalba. Yra visa eilė pasaulinių hitų, kurie gimė nuo idėjos, melodijos ar ritmo įrašyto būtent iOS „Voice Memos“ aplikacijoje. Naujoji „Music Memos“ yra sukurta „Voice Memos“ pagrindu, jos galimybės papildytos muzikantų poreikius atitinkančiomis funkcijomis: aplikacijoje galima kurti dainas ir vystyti muzikines idėjas. „Music Memos“ aplikacijoje, per iPhone mikrofoną galima įrašyti bet kokio muzikinio instrumento aukštos kokybės nekompresuotą garsą, tada jam priskirti žymas, suteikti pavadinimą ir taip pradėti kurti savo idėjų audioteką. Aplikacija gali analizuoti akustinės gitaros ir fortepijono ritmą bei akordus tam, kad galima būtų tuojau pat melodiją papildyti mušamaisiais bei boso linijomis ir t.t. „Music Memos“ duomenis sinchronizuoja su iCloud ir užrašytos idėjos tuojau pat tampa prieinamos iš bet kurio jūsų Apple įrenginio. Mac kompiuteriuose „Music Memos“ failus galima atidaryti „GarageBand“ ar „Logic Pro X“ aplikacijų pagalba ir toliau juos tobulinti. Muzikantas nesunkiai gali savo idėjomis elektroniniu paštu ar „Apple Music Connect“ pagalba dalintis jomis su savo fanais.

Be naujos „Music Memos“ aplikacijos išleidimo, Apple taip pat atnaujino ir „GarageBand“ bei „Logic Remote“ aplikacijas skirtas iOS ir Mac kompiuteriams skirtas „Logic Pro X“ bei „MainStage“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų