Apple atnaujino OS X ir iOS skirtas iWork paketo aplikacijas

iWork aplikacijos iPad, iPhone, iPod touch ir Mac kompiuteriams: Pages, Numbers ir Keynote

Apple išleido naujas Mac kompiuterių ir iOS įrenginių vartotojams skirtų iWork paketo taikomųjų aplikacijų Pages, Numbers ir Keynote versijas.

Lapkričio 11 dieną Apple išleido OS X ir iOS operacinėms sistemoms skirtų iWork paketo aplikacijų Pages, Numbers ir Keynote atnaujinimus. Bendrais bruožais šį atnaujinimą galima apibūdinti kaip iWork suderinamumo su Microsoft Office dokumentais patobulinimą, tačiau priklausomai nuo iWork paketo aplikacijos ar operacinės sistemos - atnaujinimas ištaiso ir daugiau anksčiau aplikacijoje aptiktų klaidų.

Pavyzdžiui iOS skirtoje Numbers versijoje ištaisyta klaida dėl kurios kai kurie atidaromi dokumentai galėjo nebūti naujausios išsaugotos versijos, o iPhone, iPad ir iPod touch skirtoje Keynote aplikacijoje ištaisyta klaida dėl kurios prezentacija galėjo būti neatidaroma jei joje panaudota labai daug paveiksliukų.

Mac kompiuteriams skirtoje Pages aplikacijoje ištaisyta klaida kliudžiusi vartotojams pažiūrėti žodžio reikšmę, nors tas žodis ir buvo žodyne, o Keynote aplikacijoje skirtoje OS X ištaisyta prezentacijų turinčių nuorodas/sąsajas su kitomis Keynote prezentacijomis eksportavimo klaida.

Atsisiųsti atnaujinimus galite iš Mac iTunes App Store atnaujinimo skirsnių. Jei atnaujinimo nematote - juos įdiegti galite paspaudę ant nuorodų į atitinkamas aplikacijas žemiau. Neturintys šių aplikacijų gali jas įsigyti. Kiekviena OS X skirta aplikacija kainuoja 19,99 €, o aplikacijos skirtos iOS - po 9,99 €.

iOS skirtos iWork aplikacijos:
OS X skirtos iWork aplikacijos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų