Apple išleido iOS skirtos iMovie 2.2.1 aplikacijos versiją

iOS iMovie aplikacija

Apple atnaujino video redagavimui iOS įrenginiuose skirtą iMovie aplikaciją įdiegdama 4K video redagavimo palaikymą iPad Air 2 su įdiegta iOS 9.1 bei ištaisydama eilę aplikacijos klaidų.

Naujausias iMovie aplikacijos skirtos iOS atnaujinimas iPad Air 2 savininkams leis peržiūrėti ir redaguoti 4K video vaizdus nufilmuotus iPhone 6s pagalba. iPhone 6s, iPhone 6s Plus ir iPad Pro galimybę redaguoti 4K video gavo su anksčiau išleistu aplikacijos atnaujinimu.

Be ultra aukštos skiriamosios gebos redagavimo galimybių, Apple panaikino kelias aplikacijoje buvusias klaidas susijusias su iMovie projektų importavimu ir trynimu iš iCloud Drive, teksto kodavimu neleidusiu vartotojams kurti naujų video pristatymų (trailerių) bei ištaisė klaidas keistai iškraipiusias aplikacijos vartotojo sąsają naudojantiems kalbas, kuriose rašoma iš dešinės į kairę.

Atnaujinime taip pat ištaisyta ir iMovie priedo Photos aplikacijai klaida bei pagerintas bendras aplikacijos darbo stabilumas ir našumas.

iMovie 2.2.1 atnaujinimas aplikaciją įsigijusiems ar gavusiems su nauju iOS įrenginiu yra nemokamas. Atsisiųsti atnaujinimą ar už 4,99 € įsigyti aplikaciją galima Apple iTunes App Store.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų