Apple paskelbė neryškiai fotografuojančių iPhone 6 Plus remonto programą

Jei turite problemų su iPhone 6 Plus iSight kameros pagalba padarytų nuotraukų ryškumu ir tai nėra „drebančių rankų“ problema - dabar šią problemą išspręsti galite nemokamai.

iPhone 6 Plus, iSight modulis. Nuotrauka: iFixit
iPhone 6 Plus, iSight modulis.
Nuotrauka: iFixit

Penktadienį Apple pripažino, kad nedidelis kiekis iPhone 6 Plus gali daryti neryškias nuotraukas dėl problematiškų komponentų ir paskelbė „iSight Camera Replacement Program for iPhone 6 Plus“ programą. Jei turite iPhone 6 Plus ir jo pagalba padarytos nuotraukos yra neryškios, pasitikrinti ar tai iPhone, ar vartotojo problema galite Apple iSight kameros keitimo programos puslapyje įvedę telefono serijinį numerį[1].

iPhone  6 Plus komplektuojamas su geriausia iSight kamera turinčia optinio stabilizavimo sistemą, kurios neturi mažesnieji iPhone šeimos nariai. Jei įvedus serijinį iPhone 6 Plus numerį bus pateikta informacija, kad šitas iPhone yra iš problematiškus komponentus turinčių iPhone partijos - padarykite iPhone duomenų kopiją per iTunes ar į iCloud ir kreipkitės į autorizuotą Apple servisą. Tokias, defektuotas dalis turintys iPhone 6 Plus modeliai nemokamai remontuojami bus tris metus nuo jų pirmojo įsigijimo datos.

Apple „iSight Camera Replacement Program for iPhone 6 Plus“ programos puslapis: apple.com/support/iphone6plus-isightcamera.


  1. Serijinį iPhone numerį sužinoti galite atidarę Settings aplikaciją ir joje pasirinkę General > About  ↩

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų