Apple atnaujino Logix Pro X ir Mainstage 3

Apple išleido profesionalios audio aplikacijos Logic Pro 10.2 versiją, kurioje įdiegtas Alchemy garsų manipuliavimo sintezatorius. Alchemy atnaujinimas taip pat įdiegtas ir Apple Mainstage 3.2 aplikacijoje skirtoje gyvo garso koncertams.

Alchemy programinė įranga yra dalis Apple anksčiau šiais metais įsigytos kompanijos Carmel Audio. Birželį Apple išleido Garageband 10.1, kurioje buvo įdiegtos tiesiai iš Alchemy paimtos funkcijos.

Logic Pro X vartotojai, Alchemy pagalba gali prieiti prie garsų bibliotekų, kurias gali organizuoti žvaigždžių ir raktažodžių pagalba. Bibliotekoje yra daugiau nei 3000 įvairios elektroninės muzikos ruošinių.

Garsų redagavimui Logic Pro X įdiegti nauji valdymo mygtukai. Atnaujintoje Logic Pro X versijoje taip pat yra įrankiai pradžiuginsiantys hip-hop’o ir elektroninės šokių muzikos kūrėjus. Naujas Drum Machine Designer padės kurti naujus ritmus. Be šių naujovių, aplikacijos vartotojai Logic Pro X 10.2 turi galimybę savo kūrinius tiesiogiai persiųsti į Apple Music serverius Apple Music Connect tarnybos pagalba, aplikacija palaiko Force Touch trackpad’us, garso takeliams galima sukurti savo piktogramas ir t.t.

Egzistuojantiems Logic Pro X ir MainStage 3 vartotojams šis atnaujinimas - nemokamas. Norintys įsigyti šias aplikacijas, profesionaliai muzika užsiimantys Mac vartotojai gali tai padaryti Mac App Store: Logic Pro X kainuoja 199,99 €, o MainStage 3 - 29,99 €

Logic Pro X 12.2 Logic Pro X 12.2 Logic Pro X 12.2 Logic Pro X 12.2
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų