Apple išleido iOS 9 ir OS X El Capitan viešas beta versijas

Temos: iOS, macOS

Apple išleido pirmąsias viešas iOS įrenginiams skirtą iOS 9 ir Mac kompiuteriams skirtą OS X El Capitan versijas.

Apple ketvirtadienį išleido pirmąsias viešas iOS 9 ir OS X 10.11 El Capitan beta versijas skirtas iOS ir Mac įrenginiams. Šias naujų Apple įrenginiams skirtų operacinių sistemų beta versijas išbandyti gali visi, rizikuoti neišbaigtas ir klaidų turinčias versijas diegti nebijantys ir kuo greičiau su naujovėmis susipažinti geidžiantys iOS įrenginių ir Mac kompiuterių savininkai.

Apple laiško kviečiančio išbandyti iOS 9 viešą beta versiją turinys
Apple laiško kviečiančio išbandyti iOS 9 viešą beta versiją turinys

Abi šios viešos beta versijos yra identiškos beta 3 versijoms skirtoms registruotiems Apple programuotojams, nors viešų beta versijų „build’ų“ numeriai ir skiriasi bei public beta versijos nėra atnaujinamos taip dažnai, kaip registruotiems programuotojams skirtos.

iOS įrenginių savininkams rekomenduočiau labai gerai pasvarstyti ar verta diegti beta versiją į savo iOS įrenginį, o Mac kompiuterių vartotojams, kuriems neramu be El Capitan, jei neturi atskiro, ne darbui naudojamo kompiuterio, beta versią siūlyčiau įdiegti į atskirą, specialiai sukurtą disko skirsnį darbinę, dabar naudojamą sistemą paliekant nepaliestą.

Apple laiško kviečiančio išbandyti OS X El Capitan viešą beta versiją turinys
Apple laiško kviečiančio išbandyti OS X El Capitan viešą beta versiją turinys

Norint įdiegti viešąsias beta versijas reikia būti registruotu AppleSeed grupės nariu. Juo tapti nėra sudėtinga ir priešingai, nei registruotiems programuotojams, kuriems reikia mokėti už narystę 99 USD/metams, AppleSeed narystė nieko nekainuoja.

Jei esate smalsus ir turite atliekamą iOS įrenginį ar Mac kompiuterį, kuriame nebijodami sugriauti savo darbų ir planų galite diegti testines operacinių sistemų versijas - apsilankykite Apple Beta Software Program puslapyje, registruokitės ir pirmyn…

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų