Apple išleido OS X 10.10.4 beta 5 ir iOS 8.4 beta 4

Tema: macOS

Apple išleido programuotojams ir beta testuotojams skirtas OS X 10.10.5 beta versijas bei programuotojams skirtą iOS 8.4 beta 4.

Nors vos vakar Apple pasauliui pristatė savo naują OS X versiją El Capitan, ji vis dar stengiasi išgaudyti visus blogius iš OS X Yosemite.

Apple nepateikė aprašymo prie šios beta versijos ir nepaaiškino kas joje pakeista, tačiau rašo, kad ši versija veikia stabiliau bei greičiau. Programuotojų įdiegusių šią beta 5 versiją Apple prašo atkreipti dėmesį į Photos aplikaciją, migravimo įrankius bei arabų ir hebrajų kalbas.

OS X 10.10.4 beta versijos testuojamos jau porą mėnesių ir galutinė OS X 10.10.4 Yosemite versija turėtų jau netrukus pasirodyti.

Programuotojai OS X Yosemite 10.10.4 beta 5 atnaujinimą atsisiųsti gali iš jiems skirtos svetainės arba taip pat kaip ir paprasti beta testuotojai užsiregistravę AppleSeed programoje - per OS X atnaujinimų skirsnį.

Apple taip pat išleido iOS 8.4 beta 4 atnaujinimą, kuriame be smulkių pataisymų yra ir nauja Apple Music aplikacija. Šis iOS 8.4 beta 4 (12H4125a) papildymas leidžia manyti, kad galutinė iOS 8.4 versija pasirodys kartu su Apple Music paslaugos debiutu - birželio 30 dieną.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų