Sūnų ir sielą už Apple Watch

Kol kiniečiai prekiauja savo inkstais, kad gautų pinigų įsigyti iPad - verslūs amerikiečiai parduoda savo vaikus ir sielą.

Skelbimų svetainėje Craigslist pasirodžiusiame skelbime buvo teigiama, kad už 500 USD parduodamas mažas negriukas. Papildomai, prie savo sūnaus pardavėjas pridėjo ir savo sielą.

Skelbimas Craigslist svetainėje, kurioje amerikietis savo 4 metų sūnų ir sielą parduoda už 500 USD

Skelbime rašoma: „klausykite, aš parduodu savo 4 metų sūnų andre arenas ir savo sielą už 500 USD grynais. Pinigų man reikia, kad užsisakyti naują Apple Watch, kuris turėtų pasirodyti apie balandžio 25 dieną. Mano sūnus jums dirbs ir tvarkys trobą, jis daug nevalgo ir tai gerai. Tiesa - jis bjaurokas, bet <...>“. Susidomėjusiems prie savo skelbimo tėvelis pridėjo „mažo negriuko“ nuotrauką.

Svetainės lankytojai, aptikę šį skelbimą, dėl visa pikta pranešė policijai. Nebūdami tikri jog tai pokštas, Niujorko policijos pareigūnai nutarė tuo įsitikinti. Atvykę pas skelbimo autorių berniuko nerado, tačiau rado jo tėvą ir virtuvėje ant stalo naujutėlaitį, tik ką atspausdintą čekį Apple Watch įsigijimui.

Pareigūnams pradėjus klausinėti kur yra vaikas, po kurio, laiko verslusis tėvas prisipažino jog vaiką pardavė kartu su savo siela. Policijos pareigūnams prireikė poros valandų, kad rasti vaiką. Nėra aišku ar jie ieškojo ir prarastos tėvo sielos, tačiau panašu, ją jis prarado visiems laikams.

22 metų Jason Arenas - pardavęs savo 4 metų sūnų buvo sulaikytas ir apkaltintas prekyba vaikais.

Žurnalistams pavyko pakalbinti Jason’ą. Paklausus kodėl jis pardavė savo sūnų ir sielą, šis atsakė: „Aš velniškai norėjau Apple Watch. Aš mačiau tuos sušiktus video ir supratau - man jo reikia. Ar mano sūnus pasakys kuri dabar valanda? Ne, o Apple Watch gali. Ar mano sūnus praneš man apie mano gautas Twitter žinutes? Ne, o Apple Watch - taip. Visi pyksta, kad pardaviau savo sūnų, bet ar gi jis mirė? Ne, taigi visiems viskas gerai“.

Šiam amerikiečiui, kurio gyvenimiškos vertybės tikrai abejotinos vertės, jei teismas jį pripažins kaltu prekyba vaikais, gresia iki 3 metų kalėjimo.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Košmaras

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų