Kaip panaikinti įbrėžimus ant nerūdijančio plieno Apple Watch korpuso

Vos tik pirmieji Apple Watch laikrodžiai pradėjo puošti jų savininkų riešus, nerūdijančio plieno korpusus turinčių laikrodžių savininkai pastebėjo jog šių laikrodžių korpusai braižosi.

Apple teigia, kad savo Apple Watch korpusų gamybai naudoja 316L atsparų korozijai plieną, kuris yra 80% tvirtesnis už įprastą. Tačiau kai kurie šių laikrodžių vartotojai teigia, kad jo poliruotas paviršius yra labai jautrus įbrėžimams.

Įbrėžimai atsirandantys ant nerūdijančio plieno Apple Watch korpuso tėra poliruoto paviršiaus, o ne pačio plieno pažeidimai ir juos yra gana paprasta pašalinti. Norint pašalinti šiuos įbrėžimus reikia specialios, šiam tikslui skirtos, labai smulkios poliravimo pastos, sauso skudurėlio ir poros minučių laiko.

Pamirkykite skudurėlį poliravimo pastoje ir patrinkite juo subraižytas Apple Watch korpuso vietas stengdamiesi, kad pasta nepatektų į jungtis ar kitas laikrodžio ertmes iš kurių ją bus sunku iškrapštyti. Nereikia labai daug ir stipriai trinti, po kelių švelnių perbraukimų turėtumėte pastebėti, kad įbrėžimai sumažėjo arba visai išnyko ir tai reiškia, kad nuėmėte labai ploną plieno sluoksnį nuo laikrodžio korpuso paviršiaus.

Panaikinus įbrėžimus, švaria skudurėlio dalimi nuvalykite poliravimo pastos likučius nuo Apple Watch korpuso.

Turėkite omenyje, kad aukščiau pateiktas būdas tinka tik nerūdyjančio plieno korpusą turintiems Apple Watch laikrodžiams ir netinka Apple Watch Sport, kurių korpusas yra pagamintas iš anoduoto aliuminio.

Įbrėžimų šalinimas neturėtų tapti reguliariu užsiėmimu, nes tokiu atveju labai greitai laikrodžio korpusą nuzulinsite.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų